Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : 0-7 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ)

Σκόρερ: Κόντος (10',35',48'), Ξόμφλιος (22'), Αβραμίδης (31', 66'), Αργυρόπουλος (51')

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Δεληγιαννίδης, Δίγκας (55' Πολατίδης), Μυλωνάς, Ουζουνίδης, Κλιντσάρης, Σφύρτσης, Κόντος, Αβραμίδης, Αργυρόπουλος (55' Τάνης), Ξόμφλιος, Χαρμάνας (50' Χ"αλεξιάδης)

--------------------------------------------------------------------------------
ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : 1-0 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ)


Σε ενα πολύ γρήγορο αγώνα με εναλασσόμενες φάσεις μπροστά στα καρε και των δυο ομαδων χαρακτηριστικό ήταν η δυναμη και το πάθος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς ενώ ο αγώνας διεξήχθει υπό συνεχή βροχή και αέρα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΕΠΣ Χαλκιδικής με σκορ 1-0 (Κοκκινόπουλος 38') ενώ η ΕΠΣ Πέλλας έχασε σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο αν δεν της ακυρωνόταν ένα γκολ ή αξιοποιούσε το πέναλτι που έχασε ο Λαμπρίδης στο 85'.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη φιλοξενία της ΕΠΣ Χαλκιδικής και ιδιώς του αντιπροέδρου κ.Γιώργου Λαγόντζου. Η ΕΠΣ Πέλλας δεσμεύεται στην ανταπόδοση τς φιλοξενίας.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Πόφης, Ταγγίδης (58' κουμαντανιδης), Πλικαδίτης (88' κοβάτσης), Κωστίκας, Βασίλογλου, Δόυμος, Παπαγεωργίου (55' γεωργιάδης), Παπαγιάρογλου, Τσόλκας, Λαμπρίδης
Στο αγωνα κυριάρχησε η αποτελεσματικοτητα και η αξιοποίηση ευκαιριών από την ΕΠΣ Πέλλας.

Σ. Κοφτερός:να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τη λύση του στεγαστικού στο ΓΕΛ Αριδαίας oi υποψήφιοι δημάρχοι

Με αφορμή τη σημερινή κοινή εμφάνιση των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων του δήμου Αλμωπίας στο ΠΕΛΛΑ TV και την αναφορά τους στο στεγαστικό πρόβλημα του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας είναι ξεκάθαρο και προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2010

Φίλες και φίλοι,

Συμπληρώνονται τρεισήμισι χρόνια από την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντα μας για τη δημοτική περίοδο 2007-2010.


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

Αγιασμός του εκλογικού κέντρου.




Αγιασμός του εκλογικού κέντρου.

        Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12.15 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «ΈΔΕΣΣΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Σόντρα.

Τα γραφεία του εκλογικού κέντρου θα λειτουργούν επί της οδού Δημοκρατίας 39 και θα είναι ανοικτά όλη μέρα για την πληροφόρηση των πολιτών.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Παρουσίαση Αντιπεριφερειαρχών και Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, θα παρουσιάσει τους αντιπεριφερειάρχες και την πλειοψηφία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, στην αίθουσα TIMBER HALL του ξενοδοχείου Porto Pallas.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και της εφημρίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο Μιχάλης Καραμάνης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Σχετικά με τις δηλώσεις του αγαπητού συναδέλφου Γιώργου Καρασμάνη για τον δρόμο Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά-Έδεσσα, θα ήθελα να σημειώσω:

«Η ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ


Στην Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 11 και 12 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο με θέμα «Η ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ - ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ» υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης και σε συνεργασία με την ΙΖ’ ΕΠΚΑ, το ΑΠΘ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την Διερεύνηση και την Προστασία των Αρχαιοτήτων «Οι Τημενίδες».

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Μια όμορφη ποδηλατική εκδρομή απόλαυσαν μαθητές και γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Την εκδρομή οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΗ



            Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Νικόλαου Ξενιτίδη ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου. Ο Νικόλαος Ξενιτίδης,

(3)