Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης»


Την παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι οι εξής:

Γ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ:ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Τους «εκλεκτούς» του αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.

Μήνυμα του Νομάρχη Πέλλας για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές



      Μιχάλης Καραμάνης: Με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία ανοίγουμε νέους ορίζοντες

ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Με την ευκαιρία της Ιεράς Πανηγύρεως του Ι. Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας σε συνδυασμό με τον εορτασμό της απελευθερώσεως της πόλεως η Μητρόπολις μας θα έχει την μεγάλη ευλογία της ελεύσεως τιμίου λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στον Ιερό Ναό προς αγιασμό και προσκύνηση.

Του εορτασμού θα προστεί η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ πλαισιούμενος από χορεία Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων κατά την παραμονή (3/11) και την κυρία ημέρα της πανηγύρεως (4/11).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ και της Εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης πρόκειται να ανακοινωθεί υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης από τον Μάρκο Μπόλαρη.

(3)