Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑ..

Λιγώτερες από εννιά μέρες μένουν για την κατάθεση των συνδυασμών στο πρωτοδικείο ΄Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται στον Δήμο Αλμωπίας όπου μόνο  ο Χρηστος Μπίνος εχει  ανακοινώσει υποψηφίους μέχρι στιγμής . Οι υπόλοιποι συνδυασμοί περιμένουν ακόμα . Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακαταξεις με τον αποκλεισμό απο συνδυασμούς φερόμενων  δυναμικών υποψηφίων.

250 χαρτοκιβώτια γεμάτα ενδύματα και υποδήματα για ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη

   

Η εθελοντική ομάδα γονέων «Το όραμα των αμπελιών» συνεχίζει την πολύπλευρη εθελοντική της δράση και συλλέγει Ενδύματα – Υποδήματα - Παιχνίδια- Σχολικά σε καλή κατάσταση.

Στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων ο Σίμος


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Νέου Μυλοτόπου Νίκος Σίμος κλήθηκε στις προεπιλογές της Εθνικής ομάδας Παίδων που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 11 και την Τρίτη12 Οκτωβρίου στο Βελβεντό Κοζάνης

Πιλοτικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα σχολεία,από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Αρχίζει από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου το πιλοτικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα σχολεία, που σχεδιάστηκε από την  3ης ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κλιμάκιο που αποτελείται από ένα γενικό γιατρό, ένα οδοντίατρο και μία επισκέπτρια υγείας θα επισκεφθούν  Δημοτικά Σχολεία  της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας. Στα πλαίσια του προγράμματος  θα γίνει  η συμπλήρωση των Ατομικών Δελτίων Υγείας ,ενός ερωτηματολογίου σχετικά  με την παχυσαρκία και θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια που αφορούν  στην αγωγή υγείας.

Παρουσίαση Υποψηφίων του Γιάννη Σόντρα



    Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των Υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ» του υποψηφίου Δημάρχου, Γιάννη Σόντρα.
       

Περιοδεία σε χώρους εργασίας στο νομό Πέλλας του Θεδόση Κωνσταντινίδη



Περιοδεία σε χώρους εργασίας στο νομό Πέλλας και ομιλία στον πεζόδρομο της κωμόπολης της Πέλλας, πραγματοποίησε χτες o Θεοδόσης Κωνσταντινίδης,

3η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς



Ο Δήμος Αριδαίας και το Τοπικό Διαμέρισμα  Γαρεφείου  σας προσκαλούν στην 3η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα  1μμ στην πλατεία Κάτω Γαρεφείου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Η σειρά της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Εξαπλατάνου είναι σήμερα να υποδείξει στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης που διενεργούν ελέγχους τους χώρους όπου έγιναν τα εργα για τα αποία η αντιπολίτευση αμφισβητεί και έχει κάνε καταγγελίες. Χθες εξετάστηκε η αντιπολίτευση και μετέβη με το κλιμάκιο σε συγκεκριμένες τοποθεσιες.

(3)