Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η ΤΡΥΦΩΝΙΑ ΜΠΟΤΣΦΑΡΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ Δημοτική Σύμβουλοσ με τον συνδυασμό του Πέτρου Ζέρζη πρόκειται να είναι η Τρυφωνία Μποτσφάρη  στις ερχόμενες εκλογές.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΓΚΗ


Η Κατερίνα Μπαγκή, κόρη της Δήμητρας και του Βαγγέλη Μπαγκή, γεννήθηκε το 1981 στην Έδεσσα και κατοικεί μόνιμα στην Όρμα Αριδαίας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ

   Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκου Μπόλαρη, για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης», ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας, με Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Μιχάλη

Δήλωση στήριξης στον Πέτρο Ζέρζη από το Νικόλαο Μπακάλη


Στηρίζω τον Πέτρο Ζέρζη, υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας, για το ήθος με το οποίο διοίκησε το Δήμο Αριδαίας όλα αυτά τα χρόνια και για την αποτελεσματικότητα του

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ



Στις 20 - 21 Οκτωβρίου, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους θα διοργανώσει για πρώτη φορά στον κλάδο, ένα γεγονός που αφορά σε ένα εξειδικευμένο αντικείμενο της βιομηχανίας και επικεντρώνεται αυστηρά στα φρούτα και τα λαχανικά. Όπως είναι γνωστό,rd party ψυχρή  αποθήκευση, είτε σε χονδρική πώληση, όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε γύρω από το θέμα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ενός προϊόντος, τόσο πριν να φτάσει στην αποθήκη όσο και κατά την αποθήκευσή του. Αναπτυγμένη γνώση αυτών των θεμάτων θα βοηθήσει στην αύξηση του χρόνου αποθήκευσης και θα επιτρέψει την προσφορά ενός καλύτερου ποιοτικά προϊόντος στον πελάτη.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η προγρμματισμένη για την Κυριακή γιορτή κάστανου στην Όρμα.

ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΡΙΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TAEKWONDO ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Στις 9 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά TAEKWONDO με Ολυμπιακές κατηγορίες κιλών. Στο τουρνουά που έγινε στην πόλη της Ξάνθης έλαβαν μέρος η Κύπρος, η Σερβία, η Τουρκία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ιράν, ηΑυστρία, η Ρουμανία, η Τσεχία και η Ελλάδα.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 -  Ως γνωστόν η 20η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας και εορτασμού του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου».  Στα πλαίσια του εφετινού εορτασμού θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010,  σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΟΛΕΜΟΣ -ΜΠΙΝΟΥ -ΖΕΡΖΗ

Μετά το σφυροκόπημα του Υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπίνου στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου το Σάββατο  κατά του Δημάρχου Πέτρου Ζέρζη , οι επιθέσεις συνεχίζονται .

(3)