Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ- ΒΟΜΒΑ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ που μπορεί να φέρει μεγάλες ανακατατάξεις κυοφορείται τις επόμενες ώρες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες  μέχρι στιγμής πληροφορίες( ίσως και πονηρες). Κοντός ψαλμός ,αλληλου:ια....

Υποχρηματοδότηση Σχολικών Επιτροπών




Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.  καταγγέλλει ότι  η χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, αφού μέχρι σήμερα τους έχει δοθεί μόνο η πρώτη δόση για το οικονομικό έτος 2010, με αποτέλεσμα:

Προφίλ υποψήφιων τοπικών Περιφερειακών Συμβούλων συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης»

Προφίλ υποψήφιων τοπικών Περιφερειακών Συμβούλων
συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης»

Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ»



Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης, τόσο στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού του Μάρκου Μπόλαρη,  «Κεντρική Μακεδονία – Μέτωπο Ανάπτυξης» στην Έδεσσα,

TA ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΛΛΗΣ

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΙΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες

Σας κάνω γνωστό ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου και την στήριξη μου στον συνδιασμό του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπιας Δημήτριο Πασόη.

ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΚΑΙ καπν'ος και φωτιά φαίνεται οτι υπάρχει στην Εδεσσα  με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιάννου. Μετά τηνδιαροή πληροφοριών για συνάντηση του Γιάννη Μουράτογλου με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας,  σήμερα διεξάγεται γκάλοπ από εταιρία με έδρα την Καστοριά με τα ονόματα των Σόντρα-Γιάννου-Μουρατογλου-και Φουνταλή.

ΠΑΡΑΚΑΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ

(3)