Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΝΟ

ΜΕ τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η αντικειμενικότητα και η αμεροληψία και του blog  μας πέρα από τα άλλα Μέσα Ενημέρωσης που διαθέτουμε, Στο επίσημο δελτίο τύπου του Πέτρου Ζέρζη για την χθεσινή ομιλία επιβεβαιώνεται η επιστροφή λάσπης προς τον Χρήστο Μπίνο όπως γράφαμε στο blog μας. Το δελτίο Τύπου για την ομιλία έχει ως ΄εξής:

Σεμινάριο Ά Βοηθειών από τον Σύλλογο Νέων Λουτρακιου

O Σύλλογος Νέων Λουτρακίου σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΕΚΑΒ
Θεσσαλονίκης οργανώνει και θα πραγματοποιήσει σεμινάριο Ά Βοηθειών.
Το σεμινάριο αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους.

AΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

ΛΙΓΕΣ ώρες πριν τις εκλογές και οι κάδοι απορριμάτων ήταν γεμάτοι με σκουπίδια

ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΤΕΛΕΙΩΜΟ δεν έχουν τα τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση καρμανιόλα στην δυτική είσοδο της Αριδαίας (Αριδαία-Τσάκοι-Πιπεριά) Πριν λίγη ώρα οι δηγοί εκτός Αλμωπίας μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να συγκρουστουν ,ευτυχώς μόνο  με υλικές ζημιές.

O ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΝΤΡΑ

ΤΗΝ δική του απάντηση έδωσε ο κόσμος που στέκεται στο πλευρό του Γιάννη  Σόντρα στις αυριανές εκλογές ' Στην ομιλία της Παρασκευής ήταν εμφανής η υποστηρικτική παρουσία του προς τον Δήμαρχο Εδεσσας  και η έμμεση απαντησή του στην υφυπουργό εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη  ανθρωποι της οποίας στηρίζουν  το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Δμήτρη Γιάννου

ΧΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ αλλά προφανώς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις γνωστές συνήθειες που τους ακολουθούν σαν "κατάρα¨στον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου.

ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ από τις ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων Αλμωπίας δείχνει να είναι ο Δημήτρης Πασόης. Παρά την γκρίνια που υπήρχε σε ορισμένους για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου , εντύπωση προκάλεσε η αυθόρμητη και αθρόοα προσέλευση του κόσμου.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΖΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

ΜΙΛΩΝΤΑΣ έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Αριδαία ο Δήμαρχος Αριδαίας και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡ, ΜΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΆΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΥΣ"

ΝΕΑ επίθεση κατά του Πέτρου Ζέρζη εξαπέλυσε στην κεντρική ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπίνος λέγοντας χαρακτηριστικά οτι την Κυριακή ο λαός βαζει τέλος στην  "Απραξία  και την ανυπαρξία"

(3)