Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρία Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου.




 




Α.Σ. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ                                 
Αρ. Πρωτοκόλλου: 24
Ημερομηνία : 29-10-2012
Θέμα: Διαμαρτυρία (κακής διαιτησίας)

Πρακτικό

Κοινοποιείται: 1) Επιτροπή διαιτησίας
                                                                                        2) Τοπικό τύπο   


   
Στο Λυκόστομο σήμερα Δευτέρα 29-10-2012 και ώρα 5.30 μ.μ., συνήλθε σε σώμα ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Ρίζου Χρήστου το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της ομάδας Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου με μοναδικό θέμα συζήτησης την κακή διαιτησία του κυρίου Σιώνη Α. στον αγώνα της Ά κατηγορίας του Ά ομίλου της 28-10-2012 στο γήπεδο Λυκοστόμου στις 3.00 μ.μ. μεταξύ των ομάδων “Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου - Ελπίδα Έδεσσας”. Το διοικητικό συμβούλιο αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο, αποφασίζει και γνωστοποιεί ομόφωνα τα παρακάτω:
Καταγγέλλει τον διαιτητή κ. Σιώνη Α. και γνωστοποιεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής πριν αρχίσει ο αγώνας και ενώ έβρεχε, έδωσε εντολή οι γραμμές της μεγάλης περιοχής από 16,50 μέτρα, να γίνουν 18,50 μέτρα προσβάλλοντας έτσι το σύλλογο και φέρνοντας αναστάτωση στους φιλάθλους της ομάδας μας στη μέση του πρωταθλήματος.
Έβγαζε πολύ εύκολα κίτρινες κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, ενώ αντιθέτως σε ίδια μαρκαρίσματα της άλλης ομάδας, άφηνε το παιχνίδι να συνεχίζεται με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παικτών μας.
Έδωσε δύο πέναλτι που πεπειραμένος διαιτητής με τέτοιο καιρό βροχερό δεν θα τα έδινε, και σε μεγάλο βαθμό ως τοπικιστής, “έσπρωχνε” την ομάδα της Έδεσσας η οποία δεν χρειάζεται εύνοια.
    Ζητάμε την τιμωρία του ανωτέρω διαιτητή και την εξαίρεση του από τα υπόλοιπα παιχνίδια στους εντός και εκτός αγώνες της ομάδας μας. Από την επιτροπή διαιτησίας ζητάμε να κρίνει και να ορίζει επί ίσοις όροις τους διαιτητές, ώστε σε παιχνίδια με ομάδες της επαρχίας της Έδεσσας να ορίζονται διαιτητές από άλλη επαρχία και όχι τοπικοί παράγοντες.
    Κάνουμε σαφές και γνωστό ότι στις μέρες της οικονομικής κρίσης που περνάμε, κάποιοι διαιτητές πρέπει να σέβονται και τους παράγοντες των Συλλόγων γιατί ξέρουν ότι χωρίς επιχορηγήσεις δύσκολα θα διατηρηθούν οι ομάδες στα χωριά.
    Δεν ζητάμε εύνοια από κανέναν αλλά σεβασμό και δίκαιη αντιμετώπιση με τα “σωστά σφυρίγματα” τα οποία σε μεγάλο βαθμό κρίνουν αγώνες εις βάρος της ομάδας μας. Θεωρούμε απαραίτητο η διαμαρτυρία μας να κοινοποιηθεί και στον τύπο πιστεύοντας έτσι ότι συμβάλλουμε στη διασφάλιση των χρηστών ηθών και  την καλή λειτουργία της Ε.Π.Σ Πέλλας για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.
    Αφού δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης, τα παραπάνω πρακτικό υπογράφεται ως έχει:

      Ο πρόεδρος                                                                                       Τα μέλη
      Ρίζος Χρήστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)