Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκληρώνονται οι κατανομές αξιωμάτων στον Δήμο Αλμωπίας



Μέχρι τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η πλήρωση των θέσεων στον Δήμο Αλμωπίας. Αν και ο Δήμαρχος  Δ. Μπίνος  και με δεδομένο την προτεραιότητα που δίνει στους νέους ή πρωτοεκλεγμένους,υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για τις θέσεις που απομένουν.

κρατά κλειστά τα χαρτιά σύμφωνα με το ρεπορτάζ
Ηδη έχουν οριστεί οι τρεις έμμισθοι Αντιδήμαρχοι:
Χρήστος Μπάτσης, Γιώργος Τσιμτσιρίδης και Γιάννης Κετικίδης. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ο Στέφανος Αβραμίκας , που είναι άμισθος, ενώ και ο πέμπτος θα είναι άμισθος και κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί ο  Γιώργος Σαββίδης.
Στη ΔΕΥΑ αναμένεται να οριστούν πρόεδρος ο Χρήστος Γεωργίου και Αντιπρόεδρος ο Χρήστος Δόντσος. Πρόεδρος στη ΔΗΚΕΔΑ, αναλαμβάνει  πιθανότατα ο Κώστας Ζαχαριάδης , που είχε διατελέσει στο ίδιο πόστο και παλαιότερα επί Πέτρου Ζέρζη.
Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ αναμένεται να προταθεί ο Γιώργος Γούδης (Αμερικάνος) .
Στην Επιχείρηση των Λουτρών  την προεδρία θα αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος , με Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Βέσκο ή την Μαρτίνα Ζιάκα. Επικρατέστερος θεωρείται πάντως ο πρώτος.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ , ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟ, ΓΘΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ, ΔΕΝ ΡΙΧΝΑΜΕ ΔΥΟ ΦΑΣΚΕΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν είχε ρε παιδιά τραβήγματα με τη δικαιοσύνη. Τι έγινε αλήθεια...

      Διαγραφή
  2. πολύ πολύ καλή κινηση οι άμισθες θέσεις.Πραγματικά θα δείξει ποιός είναι σωστός ή όχι στην πράξη.Ο Γιώργος με την Όγα ψηφίζουν το ίδιο κόμα? γιατί τα παράθυρα απ τα οποία χώθηκαν έχουν διαφορετικά χρώματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ξερατε αλλα τον ψηφισατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 12:19
    H GYNAIKA TOY KAISARA DEN ARKEI NA FAINETAI ALLA KAI NA EINAI TIMK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)