Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Ο γιορτασμός της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Αριδαία



Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αριδαία με την παρέλαση στον κεντρικό πεζόδρομο. Το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία.
Ακοκλούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων στο προαύλιο της εκκλησίας και κατάθεση στεφανιών .
Στην παρέλαση πήρανε μέρος μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευση , Στην εξέδρα των επισήμων ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλωπίας και πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης   Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Δέβρελης, Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης . Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης  και εκπρόσωποι αρχών . 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΛ. 23840 21966




































































5 σχόλια:

  1. Αφού είδαμε τον Μπίνο και τους υπόλοιπους πολιτικούς γίγαντές του να καμαρώνουν σαν κούρκοι αφού απολαύσαμε το αγνώστου ταυτότηας πολιτικό αντικείμενο το Σωτηριάδη να φουσκώνει ακόμη περισσότερο, θα επιστέψουμε περιχαρείς και απελευθερωμένοι σπίτι, περήφανοι για το έθνος, το παρόν και το μέλλον του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιο το χιούμορ σου και πολύ εμπνευσμένες οι τοποθετήσεις σου. Η πραγματικότητα είναι όμως πέρα από την ευφυή τοποθέτησή σου και πέρα από την αλήθεια των λεγόμενών σου, ότι αυτοί που αναφέρεις δεν είχαν ούτε έχουν σκοπό να κλέψουν ούτε κούρκα.... Εσύ ή αυτοί που αντιπροσωπεύεις?

      Διαγραφή
  2. ΑΝΕΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ -ΝΑΝΕ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΝ 12.55 ΑΥΤΑ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξυπνακίστικα σχόλια κρυφοχρυσαυγίτικης αισθητικής από το σκυλολόι του συνασπισμένου φασισταριού και του εκσυγχρονιστικού εμετικού πασοκισμού... απειλές στην ηχηρή σφαλιάρα που τσιμπήσατε κρετίνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)