Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δ. ΜΠΙΝΟΣ: «Δεν θα επιτρέψω να φύγει καμιά υπηρεσία»












Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος , διεμήνυσε στον υπουργό εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο που επισκέφθηκε το Σάβατο το Δημαρχείο , ότι δεν θα επιτρέψει να φύγει καμιά άλλη υπηρεσία από την Αριδαία. Ζήτησε να σταματήσει η λεηλασία της Αλμωπίας.
Αν χρειαστεί θα κλείσει επ αόριστον το Δημαρχείο. Μάλιστα ζήτησε να ενισχυθούν οι υπάρχουσες , ενώ αντιπρότεινε όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ αλλά και της Διεύθυνσης Δασών να μεταφερθούν στην Αριδαία. Αφού υπάρχει αυτό το σκεπτικό της συγκέντρωσης των υπηρεσιών να γίνει και η ανάλογη κατανομή τους στους αντίστοιχους Δήμους.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον υπουργό για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, ζητώντας ανάλογη υποστήριξη. Επίσης τόνισε ότι είναι αναγκαίο να βελτιωθούν πολλά θεσμικά ζητήματα και να σταματήσει η τοπική αυτοδιοίκηση να λειτουργεί κάτω από
την «δαμόκλεια σπάθη» διάφορων νομοθετημάτων , που αποτρέπουν πολλούς αιρετούς  να αναλαμβάνουν διάφορα πόστα στον Δήμο και τα ΝΠΔΔ.
Από την πλευρά του ο Αργύρης Ντινόπουλος  ,που διευκρίνησε ότι έρχεται πρώτα ως κομματικό στέλεχος και μετά ως υπουργός, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν δυσαρμονίες. Χαρακτήρισε τα τελευταία χρόνια της τοπικής αυτοδιοίκησης ως τα πιο δύσκολα ,επειδή περικόπηκαν τα κονδύλια μέχρι και 70%.. Το υπουργό υποδέχτηκαν Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι . Στην συνέχεια πήγε στα Λουτρά Πόζαρ.  Πιο μπροστά είχε επισκεφθεί τους Δήμους Πέλλας , Σκύδρας. Το απόγευμα συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη . Τέλος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

4 σχόλια:

  1. Καταλάβατε τι απάντησε ο δημοσιογράφος - υπουργός - κομματικό στέλεχος; ότι έρχεται πρωτίστως ως κομματικό στέλεχος οπότε μην τον ζαλίζετε με κάτι τέτοια.
    Καταλάβατε; Οπότε μην χαίρεστε πολύ και τα ζοριλίκια δεν πιάνουν σε καιρό μνημονίων και συγκυβέρνησης κομματικών στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομματικό - μνημονιακό στέλεχος της συγκυβέρνησης.
    Οπως καταλαβαίνετε δεν μασάει από αντιμνημονιακές φιέστες κομματικών τοπικών στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καθενας οτι θελει λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>
    Έμεινε καμιά και δεν το ξέρουμε;
    << Το 2ο Δημοτικό έχει αυλή>> Έχει;;;;
    ΥΓ Έχω την εντύπωση πως οι κυβερνώντες βλέπουν από διαφορετική γωνία όλα τα πράγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)