Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Για χτυπήματα κάτω από την μέση , κάνει λόγο ο Δ. Σταμενίτης



Δεν κατονομάζει 
όμως κανένα



Ακόμα και την στιγμή που αποχαιρετούν τον νομό , κάποιοι φαίνεται ότι τόσο καιρό ήταν εκτός τόπου και χρόνου όλο αυτό το διάστημα που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν τον νομό στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Δίκαια συνεπώς εισέπραξαν  , ότι εισέπραξαν  στις εκλογές (και μάλλον ήταν πολλαπλάσια από όσα πραγματικά άξιζαν
Ούτε λίγο , ούτε πολύ θα βάλουν τον κόσμο να τους ζητήσει συγνώμη , επειδή δεν εκλέχτηκαν την Κυριακή. Ο Διονύσης Σταμενίτης, πρώην βουλευτής κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από την μέση, χωρίς όμως να κατονομάσει κάτι συγκεκριμένο. Προφανώς κάνει αυτοκριτική  για τα αυτογκόλ που έβαλε με τις επιλογές του.  Με την τελείως λάθος επιλογή «συνεργατών» και επικοινωνιακής τακτικής που τον «έθαψε». Ούτε και τώρα όμως φαίνεται να κατάλαβε τι έγινε. Καταφέρεται , σε ανακοίνωσή του, κατά του εκλογικού συστήματος.
 « Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία έχασε τη μάχη των εκλογών και δεδομένου του εκλογικού συστήματος η δυναμική που του δόθηκε δεν μεταφράστηκε σε εκλογή.» Τώρα που δεν είναι βουλευτής …υπόσχεται  να είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις. Δίπλα στην Πέλλα και στους πολίτες της Θα αγωνίζεται με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, με σοβαρότητα και σχεδιασμό, με σταθερά βήματα, με νέες και φρέσκες ιδέες, πέρα και πάνω από μικροκομματικές αντιλήψεις και λαϊκισμούς, μακριά από χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακάλυπτες επιταγές.
Φυσικά οφείλει με παρρησία και καθαρότητα να κατονομάσει « τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και ακάλυπτες επιταγές.»




9 σχόλια:

  1. και φυσικά οφείλει να παραδεχτεί τα ψεύτικα δελτία και τις αντιγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον Καρασμάνη κατηγορεί για ακάλυπτες επιταγές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, μάλλον αυτούς που πιστά υπηρέτησε αλλά......ξέχασαν να του τις καλύψουν!

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμενίτη πες αλεύρι. Ο Εισαγγελέας σε γυρεύει. Πήγαινε να του πεις γιατί χάρισες τα εκατομμύρια στην Χοχτιφ και τα πληρώνουμε εμείς με τους φόρους και τα ναι σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως πρόεδρος των «Ολυμπιακών Ακινήτων» δώρισε ακίνητο στην ΕΠΟ , και σε αντάλλαγμα προσελήφθηκε ως Επικεφαλής Τεχνικών Υπηρεσιών στην ΕΠΟ!!!!

    Ανοιχτός εσωκομματικός πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ στην Πέλλα, μαίνεται τις τελευταίες ημέρες μετά τις .......αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του πολιτευτή της ΝΔ και κουμπάρου του Αντώνη Σαμαρά,κ.Διονύση Σταμενίτη.
    Οι πολιτευτές της ΝΔ κάνουν ανοιχτά λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση ,αργόμισθου «γκολντεν μπόι» που εκμεταλλευόμενος κυβερνητικές θέσεις επι υπουργείας Αντώνη Σαμαρά,διεξάγει προεκλογικό αγώνα .
    Συγκεκριμένα καταγγέλεται πως ο κ.Σταμενίτης με την ιδιοτητα του Προέδρου των Ολυμπιακών Ακινήτων ,δώρισε ακίνητο1200 τμ στο Γουδί για τη στέγαση των γραφείων της ΕΠΟ .Για την πράξη του αυτή, εκτός από τις δημόσιες ευχαριστίες του προέδρου Πιλάβιου(http://apopsignomi.blogspot.com/2009_06_07_archive.html) μετά από λίγο καιρό διορίστηκε από την ΕΠΟ ,ως Επικεφαλής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας,λαμβάνοντας έτσι ουσιαστικά αμοιβή αργομισθίας για τη συγκεκριμένη του πράξη.
    Μάλιστα, ο κ.Σταμενίτης προχωρά και σε περιοδείες ανά την Ελλάδα «ελέγχοντας» γήπεδα όπως φαίνεται και στο παρακάτω σύνδεσμο. (http://www.zantesport.gr/index.php/2010-11-23-12-24-20/2010-11-23-12-39-33/2333--photos-a-video.html)
    Το γεγονός αυτό που σκανδαλίζει και προκαλεί ,φαίνεται πως θέλει να αποκρύψει και ο ίδιος ο κ.Σταμενίτης προσωπικά,καθως στο βιογραφικό του ,που αναρτήθηκε στην επίσημη ισοσελίδα της ΝΔ,«ξέχασε» να αναφερθεί και σε αυτή την επαγγελματική του ιδιότητα και ενασχόλιση.
    Οι πολιτευτές της ΝΔ στην Πέλλα κάνουν λόγο για σκανδαλώδη περίπτωση που εκθέτει την παράταξη και τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ,καθώς ο κ.Σταμενίτης δραστηριοποιείται με σημαία τη σχέση που έχει ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά καθώς και η συζυγός του κ.Γεωργία Γκίκα η οποία είναι επί χρόνια γραμματέας του Αντώνη Σαμαρά.

    ΠΗΓΉ: http://giannitsanews.blogspot.gr/2012/04/blog-post_5147.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν βγαίνουν μαχαίρια, αλλά χατζάρες. Ε ρε κεφάλια που θα πέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)