Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Χωρίς ταμείο ανεργίας οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας



Χωρίς ταμείο ανεργίας αναμένεται να μείνου οι υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας , καθώς ο χρόνος εργασίας τους δεν αρκεί για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα.
Μάλιστα αρκετοί από αυτούς ενδέχεται να χάσουν το δικαίωμα αυτό και του χρόνου. Στη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ,ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, μετέφερε το πρόβλημα , μετά από αίτημα σχεδόν του συνόλου των υδρονομέων. Τόσο ο Δήμαρχος όμως Δημήτρης Μπίνος , όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης, απέκλεισαν το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου εργασίας τους επικαλούμενοι οικονομικούς λόγους. Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Χουρσόγλου , μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97.1 επανέφερε το θέμα , καλώντας μάλιστα την δημοτική αρχή να μην χάσει άλλο χρόνο. Εξέφρασε την άποψη ότι ούτως ή άλλως οι υδρονομείς θα χρειαστεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τον Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από αρκετούς υδρονομείς ζητήθηκε να προσφέρουν υπηρεσίες , αμισθί όμως , προκαλώντας  τους παράπονα και απογοήτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)