Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Με τα «κρεμμυδάκια» έκανε τον Βαρουφάκη η Θ. Τζάκρη



 

 «Χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA, η βουλευτής του νομού μας Θεοδώρα Τζάκρη
Μεταξύ άλλων είπε:.


"Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση... Ο λόγος που αρθώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού... λένε ότι λέει το ΚΚΕ"

"Ο Βαρουφάκης είναι ένα χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα", τόνισε η Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ) για τον τέως υπουργό Οικονομικών.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν μίλησε για δραχμή και εξοδο από την ευρωζώνη", τόνισε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη και επιτέθηκε στον τέως υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη λέγοντας πως έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την τροπή της διαπραγμάτευσης.

Σημείωσε ακόμη πως "είναι ένα χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα".

"Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση... Ο λόγος που αρθώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού... λένε ότι λέει το ΚΚΕ", δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA.

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΚΥΡΙΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΕΛΕΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ., ΦΘΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. polu sosta ta theteis file....to paizei i kuria oti einai patriotisa...tora pou xanaerxonte ekloges olo sto proskinio einai!!!

      Διαγραφή
    2. Φίλε από το ΠΑΣΟΚ έφυγε αφού ψήφισε και το 2ο μνημόνιο!!! Μάλιστα αυτό έγινε αφού υπερψήφισε την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της τότε Κυβέρνησης, ενώ η ίδια ήταν Κυβερνητική Βουλευτής με την δικαιολογία ότι δεν μπορούσε άλλο να στηρίζει μία μνημονιακή Κυβέρνηση. Ακολούθως κατέβηκε με το ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει χαριστική βολή στο μνημόνιο! Βεβαίως αυτό που έκανε ( μετά το περήφανο ΟΧΙ που στήριξε στο δημοψήφισμα ) ήταν να ψηφίσει και το 3ο και πιο καραμπινάτο μνημόνιο!!!! Πού βλέπεις να υπάρχει πρόβλημα;

      Διαγραφή
  2. Σιγά τα κρεμμύδια ρε Σαμάντη. Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο. Ξανά Τζάκρη βρε! Αυτή μας αξίζει τόσο για την Αλμωπίας όσο και για τη Πέλλα!
    Καλό ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝΤΗ! ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Σαμάντη με τις "μπούρδες" που κατα καιρούς γράφετε έχετε πολύ μεγάλο μερίδιο στο ότι στο μικρό μας τόπο την Αλμωπία μας τίποτα μα τίποτα δεν γίνεται με σοβαρό τρόπο. Τίποτα δεν πάει μπροστά. Όπισθεν ολοταχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tζακρη γινεται να μη κατεβεις στις εκλογες Λυπησου μας,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)