Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αισιοδοξία για το αποχετευτικό έργο της Αριδαίας





Υπεγράφη τη Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Αλμωπίας η σύμβαση του έργου της αποχέτευσης της Αριδαίας , μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη μπίνου , του Προέδρου της ΔΕΥΑ ΚΑΙ Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη και τον πρόεδρο της  αναδόχου εταιρίας ΤΕΔΡΑ, Γιάννη Τόλιο.

Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε για μια ακόμα φορά σημαντικό το έργο για την Αριδαία. Εκτίμησε ότι θα λύσει πολλά προβλήματα. Μετά την ολοκλήρωσή του  δρομολογείται και το άνοιγμα του ποταμιού που διασχίζει την Αριδαία. Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής απέδωσαν καρπούς , καθώς στη πορεία δημιουργήθηκαν πολλά διαδικαστικά προβλήματα. Η συμβατική υποχρέωση του  αναδόχου είναι να παραδώσει το έργο σε 730 ημέρες . Ο προϋπολογισμός του είναι περίπου 5,3 εκατ. Ευρώ μαζί με τον Φ.Π.Α.
Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης , εμφανίστηκε αισιόδοξος και αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες και έγκαιρες προσπάθειες ώστε το έργο να μην καθυστερήσει και άλλο. Να σημειωθεί ότι η ιστορία τελειώνε αισίως με την υπογραφή της σύμβασης μετά από δυόμισι χρόνια , καθώς υπήρχαν ενστάσεις και δικαστικές εμπλοκές.
Ο πρόεδρος της αναδόχου εταιρείας Γιάννης Τόλιος  εκτίμησε ότι το εργο μπορεί να παραδοθεί ακόμα πιο γρήγορα από τον χρόνο που προβλέπει η σύμβαση. Η εταιρία τους έχει μεγάλη εμπειρία , αφού ήδη έχει κατασκευάσει επτά έργα .Αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από την πορεία των χρηματοδοτήσεων, ,αλλά συνήθως  κυλάν όλα ομαλά. Πρόθεσή τους είναι να κατασκευάσουν ένα   σωστό έργο , χωρίς να ταλαιπωρήσουν τους κατοίκους.

 Πετρισσότερα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΟΠΟΥ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο για παντα δημαρχος κανεις αλλος,κριμα περιμεναμε πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οι φωτογραφίες ήταν έργα, ο φωτογράφος θα ήταν βαθύπλουτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)