Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Χαστούκι σε Αντιδήμαρχο της Αλμωπίας



Μόνο με ένα χαστούκι την …γλύτωσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του  Δημαρχείο στην Αριδαία.

Πολίτης από την ανατολική Αλμωπία φέρεται να τον έλουσε με πολλά κοσμητικά επίθετα, όπως «λαμόγιο, κλέφτη, ντροπή για τον τόπο» και λίγο αργότερα τον χαστούκισε . Πρόλαβαν όμως και συγκράτησαν τον πολίτη πριν πέσει και άλλο ξύλο.
Είναι άγνωστο ακόμα , αν η δημοτική αρχή θα καλύψει τον Αντιδήμαρχο βγάζοντας καταδικαστική ανακοίνωση , ή αν θα τον αφήσει έκθετο , αφήνοντας να περάσει έτσι το συμβάν . Πληροφορίες πάντως φέρουν να υπάρξει εντονότερη συνέχεια κα με άλλους , αυτή τη φορά όμως δια της δικαστικής οδού και των αναφορών σε προϊστάμενες αρχές , για εξόφθαλμες , όπως αφήνουν να εννοηθεί , παραβάσεις καθήκοντος.

18 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ MPINOS NEWS,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ(ΔΗΜΑΡΧΟ),ΓΙΑ ΤΙΣ SELFIE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ(ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ,ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκάσε ρε γιδι. Τι να πει δηλαδή ότι ο τσανταλης επειδή έχει κάλο στον εγκέφαλο μοιράζει χαστούκια; Ήθος μηδέν

      Διαγραφή
    2. eno esi...morfomeno akatikito!!!

      Διαγραφή
  3. Ο ανθρωπος δεν έχει παιδεία τι να λέμε τώρα. Ο άθλιος δικομανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιος του το εδωσε το χαστουκι τεληκα και γιατη.και μησολογα μη γραφεται κηριε σαμανθη αν ειστε δημοσιογραφος γραψτε ανοιχτα τη εγηνε.αλλα ετσι μαθατε παντα να κρηβεσται εσεις και η σπονσορεσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΣΧΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ. ΘΑ ΔΙΚΑΩΘΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ..

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΡΩΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτάνει ποια με της πηγές σου κύριε σήμανση ποιες μπουνιές και σφαλιάρες όλοι είδαμε τι έγινε απορίσαμε με την ηρεμία.του κυρίου Γιώργου τι έπρεπε να κάνει να τον πλακώσει στις μπουνιές και να τρέχει στα δικαστήρια!!! Έλεος πια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΝΤΡΟΠΗ .....ΝΤΡΟΠΗ ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ Ν'ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Παρασχος πηγε να μας ανοιξει τα ματια απο τους κλεφτες αλλα εμεις μειναμε θεατες. Ντροπη μας. Απο εμας τα πηραν και οψι απο το σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε άξιοι της κακομοιριάς σας όταν για μικροπολιτικά συμφέροντα καλύπτεται τις λαμογιές που έκαναν και κάνουν οι διοικούντες τον ΔΗΜΟ, εκτός αν και εσείς βουτήξατε το χεράκι σας στο μέλι και τότε δικαιολογημένα τους υποστηρίζετε. Ποιος από αυτούς έβαλε έστω 1 Ευρώ από την τσέπη του για το τοπικό καλό σε σύγκριση με τον Τσάνταλη που έβαλε όχι λίγα. Αυτοί είναι μόνο να βγάζουν φωτογραφίες και όταν κάποιος τους επικρίνει ή τους καταγγείλει για τις λαμογιές τον βγάζουν τρελό. Μην μασάς Παράσχο στο τέλος θα δικαιωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι σου έκανε ο Σαββιδης τσάντα η έτσι για να καταλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερώτημα τι του έκανε ο Σαββιδης βρε αδερφέ έχετε κότσια να μας πητε για Να να μάθουμε τα άλλα είναι μάλ,,,, ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που γράφουν ανορθόγραφα ξέρουν καλύτερη ορθογραφια κι απο τον Μπαμπινιώτη. Απλα πριν σχολιασουν τα ξεχναν ολα. Ο νοων νοειτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα χαστούκι είναι λίγο, πολύ λίγο,
    δύο χαστούκια είναι λίγα, τι να πω,
    τρία χαστούκια είναι λίγο, πολύ λίγο,
    δώσε μου τέσσερα να το 'φχαριστηθώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Σαββίδης για όσους δεν ξέρουν ηταν κ είναι γραμματέας του ΠΑΣΟΚ!!! Υπάλληλος με μετάταξη στον ΟΑΕΔ Αριδαίας, οπου είχε βλέψεις για Προϊστάμενος , για να πετύχει τον στοχο του κατεγγελνε ολους όσους είχαν καλύτερη τύχη απο αυτον , εφυφρε το αγακτησμενοι πολίτες κ αρχισε να καταγγέλλει μαγαζιά που επιδοτηθηκαν (με πρωτο της κορης του φίλου του τώρα Τουφεγγοπουλου) , τους συναδέλφους του στον ΟΑΕΔ .. Όταν κατάλαβε οτι δεν είχε τα προσόντα για προϊστάμενος , έλεγε οτι τις καταγγελίες τις έκανε ο Τσάνταλης... Αλλά δεν ηταν καλός ψεύτης κ αποκαλύφθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)