Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Υποκλίνονται στον Αντρέα



ΕΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ

Σε λίγες ημέρες οι σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας ( πλην των ανεξαρτητοποιηθέντων) , θα κληθούν από τον Δήμαρχο να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Κόγιου για την θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ, στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Ιωαννίδη (Τσέχος)

Ο Α. Κόγιος που μπήκε  στο δημοτικό συμβούλιο  Αλμωπίας με ελάχιστο ποσοστό, κατάφερε αργά και μεθοδικά να επιβάλλει πολλούς από τους ρυθμούς του στον Δήμαρχο. Λειτουργεί ουσιαστικά ως υπαρχηγός και ικανοποιούνται οι πολιτικές του επιδιώξεις. Αυτή τη στιγμή είναι πιο δυνατός από τους συμβούλους του Δημάρχου, που βλέπουν να τους υποσκελίζει, αλλά δεν μπορούν να προβάλλουν καμιά αντίρρηση. Μάλιστα ως συνέχεια της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του , θα αναγκάσει τους συμβούλους του Δημάρχου να τον ψηφίσουν  στο Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, παίρνοντας ταυτόχρονα εκδίκηση από κάποιους, που τον αμφισβητούσαν στο παρελθόν . Πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα τους ευτελίσει τελείως. Ακόμα και αυτοί που δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό, όχι μόνο θα τον ψηφίσουν , αλλά θα πουν και ένα τραγούδι, όπως λέει κοντινάτατος συνεργάτης του Δημάρχου.
Παράλληλα όμως , και ο Δήμαρχος θέλει να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στη παράταξη , τον Δήμο και παντού και δεν σηκώνει κουνούπι στο… σπαθί του.
Η 11Η Απριλίου (όχι Σεπτεμβρίου)_είναι κοντά και θα δείξει…

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ?ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΣΚΟ ΤΙ ΛΕΣ;
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ
    ΣΕ ΚΑΙΕΙ!
    ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ 400 ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)