Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!



Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους!!!

Αφορμή το κολυμβητήριο φάντασμα της Αριδαίας το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ!!!

Στο Κολυμβητήριο φάντασμα της Αριδαίας που δεν λειτούργησε ποτέ, αναφέρεται η ηλεκτρονική εφημερίδα tas tv. Η οποία κάνει λόγο για σκάνδαλο. Μεταξύ άλλων γράφει :

«Ξεκινώντας ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Αλμπωπίας κ. Μπίνο να μας ενημερώσει τι γνωρίζει για την σημερινή κατάσταση της δικαστικής οδού που έχει πάρει η υπόθεση ο οποίος  αρνήθηκε να μας δηλώσει κάτι. Την ίδια αντιμετώπιση είχαμε και από τον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Πασόη "καμία δήλωση". Σιγή και οι δύο Δήμαρχοι.
Δηλώσεις υπάρχουν ο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη για το θέμα αυτό .
Λίγα λόγια για το ιστορικό :

Το κόστος του έργου είχε εκτιμηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες με προκήρυξη  900.000 € και ξεκίνησε το 2001 στη συνέχεια εντάχθηκε στα Ολυμπιακά Έργα με τον όρο να παραδοθεί το έτος 2004 και παραδόθηκε ημιτελές.

Ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο πληρώθηκε μόνο με 700.000 € και έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη για τα υπόλοιπα οφειλόμενα για ένα έργο το οποίο έγινε η παραλαβή του επίσημα από τις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες με την διαφορά ότι δεν τέθηκε ποτέ σε λειτουργία για το λόγο ότι είναι ημιτελές όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεό μας.

Η δικαστική οδός μετά από αλλεπάλληλες αναβολές στις 4-11-2015  στα δικαστήρια στην Έδεσσα τα οποία εκδίκασαν την υπόθεση την οποία και χαρακτήρισαν κακούργημα και  παρέπεμψαν τους υπεύθυνους να δικαστούν στο Κακουργοδικείο της Θεσσαλονίκης και αυτό με αφορμή το πόρισμα των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομικών.

Στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται  μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πληροφορίες μας Νομάρχες, Δήμαρχοι, και τέσσερις υπάλληλοι Τεχνικών Υπηρεσιών. Επίσης στο σκάνδαλο εμπλέκονται και άλλοι  συνυπεύθυνοι.

7 σχόλια:

  1. Αληθεύει ότι επί θητείας κάποιου παλαιού Δημάρχου , υπάρχουν κομένα τιμολόγια για είδη καθαριότητας του κολυμβητιρίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποιος αντινομάρχης τότε από την Αλμωπία που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o tastv γιατι δεν κανει ρεπορταζ για το κολυμβητηριο της Εδεσσας που καθε ανοιξη φημολογειται οτι θα λειτουργησει ομως ποτε δεν επαναλειτουργησε. Το ετοιμαζουν για την εκλογικη χρονια (2019); Μαλλον δεν βρισκουν ημετερους ή προθυμους για να το λειτουργησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 9.33 κάνεις μεγάλο λάθος και προφανώς δεν παρακολουθείς την ιστοσελίδα μας. Σε πιάνω αδιάβαστο αν θέλεις στέλνω και τις αναρτήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)