Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Κόκκινο πανί για το Λουτράκι



ο  προοριζόμενος αντικαταστάτης του Γιάννη Ιωαννίδη στο Δ.Σ. της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ



Τους ασκούς του Αιόλου ανοίγει  για τους Λουτρακιώτες ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ο οποίος επιθυμεί διακαώς να τοποθετήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο  της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , δημοτικό σύμβουλο  , του οποίου χρειάζεται την ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας.  Λίγες μέρες απομένουν μέχρι  τις 11 Απριλίου  , ημέρα της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ,με μοναδικό θέμα τον ορισμό μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Ιωαννίδη και οι ανησυχίες μεγαλώνουν .
Αιτία είναι οι συνεχείς απαξιωτικές μέχρι σήμερα    θέσεις και απόψεις του συγκεκριμένου συμβούλου για τους κατοίκους του Λουτρακίου. Οι κάτοικοι μάλιστα θεωρούν , ότι αν επαληθευτούν οι πληροφορίες , τότε πρόκειται για εκδικητική στάση του Δημάρχου , να τους καθίσει στον σβέρκο το πιο ανεπιθύμητο πρόσωπο.
Η κατάσταση στο Διοικητικό συμβούλιο δεν είναι και η καλύτερη , παρά τις «στημένες» φωτογραφίσεις . Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , διαφωνούν ανοικτά  και δημόσια πλέον με τις επιλογές του Δημάρχου –Προέδρου  , αλλά και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Βέσκου. Το κλίμα για τον δεύτερο έχει αρχίσει να γίνεται πολύ βαρύ .Μάλιστα φέτος δεν παρέστη στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι, διότι του διεμήνυσαν  ότι η τυχόν παρουσία του θα δημιουργούσε εντάσεις  μέχρι και …γιαουρτώματα.
Η διαρροή τις τελευταίες δε μέρες για την δρομολόγηση  τοποθέτησης του δημοτικού συμβούλου –πολέμιου του Λουτρακίου  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης των Λουτρών αναμένεται να αποτελέσει αφορμή για ανεξέλεγκτες αντιδράσεις  από μέλη του Δ.Σ. , αλλά και από κατοίκους του χωριού  , οι οποίοι θεωρούν ότι θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Όμως ο Δήμαρχος φέρεται να επιθυμεί ένα αρραγές διοικητικό συμβούλιο που δεν θα έχει πολλές απορίες ούτε και θα κάνει ερωτήσεις για την λειτουργία, όπως γίνεται με ορισμένα μέλη τα οποία πλέον δεν μπορεί να ελέγξει, αλλά και να τα σταματήσει να «σκαλίζουν» διάφορα
Ο Δήμαρχος , φέρεται να βρίσκεται σε σχετικό δίλημμα . Από την μία , χρειάζεται οπωσδήποτε την ψήφο του συγκεκριμένου  συγχωριανού του δημοτικό συμβούλου, αλλά από την άλλη φοβάται να ανοίξει «πληγές» και"πόλεμο " στο Λουτράκι. Με δεδομένο δε ότι μέχρι σήμερα έχει περάσει την πολιτική του στα Λουτρά , χωρίς την παραμικρή αντίδραση από κανέναν, το ενδεχόμενο απρόβλεπτων αντιδράσεων  τον προβληματίζει. Εκτιμά όμως θα βρει το «κατάλληλο κουμπί» και θα περάσει το δικό του. 
Διότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει πίσω σε τίποτα. 

3 σχόλια:

  1. εισαι τελειως βλάκας , κριμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιόω αναφέρεσαι ευγενικότατε κύριε και στάζει σκ... μέλι το στόμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι θα αφήσει εκείνον τον ξεκουτιασμένο τον Μπίνα να το παίζει στρατηγός και να την πέφτει σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)