Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



 
Υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ αποκαλεί «γραφικό» τον συνυποψήφιο του  πρόεδρο


Μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε εσωκομματικές διαδικασίες  εξαπολύει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΑΛΜΩΠΊΑΣ Παύλος Γιουρούκης κατά του συνυποψήφιου του προέδρου Γιάννη Σαπακόλη.
Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα  μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Οι δημόσιες φωνές επί παντός του επιστητού δεν σε καθιστούν χρήσιμο για τον τόπο σου αλλά γραφικό. Πρόθεση μου είναι να είμαι χρήσιμος και όχι γραφικός.»
Οι αιχμές στρέφονται σαφέστατα κατά του Γιάννη Σαπακόλη , ο οποίος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Δ. Μπίνου και ο οποίος εδώ και ενάμισι χρόνο  παίρνει δημόσιες θέσεις σε διάφορα τοπικά ζητήματα.
Με λίγα λόγια όποιος παίρνει θέση δημοσίως για φλέγοντα ζητήματα θεωρείται …γραφικός. 




Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Προτιμώ να είμαι χρήσιμος και όχι γραφικός
Συνέντευξη με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Παύλο Γιουρούκη








Συνέντευξη παραχώρησε στα Νέα της Αλμωπίας και στο www.meapopsi.gr ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας Παύλος Γιουρούκης καθώς την Κυριακή 3 Απριλίου τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ θα επιλέξουν τον υποψήφιο που επιθυμούν. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις είναι παρακάτω:


Ερώτηση:
 Γιατί κατεβαίνετε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας?
Απάντηση:
Γιατί μετά από δύο θητείες στη ΔΗΜΤΟ ως μέλος, αποφάσισα ότι μπορώ να ανταποκριθώ με βάση την εμπειρία που απέκτησα και στα καθήκοντα του προέδρου.

Ερώτηση:
 Ποια είναι τα κύρια προβλήματα που θέλετε να επιλύσετε?
Απάντηση:
Ο ρόλος των ΔΗΜΤΟ είναι να βοηθούν το κόμμα στην οργανωτική του ανασυγκρότηση, οπότε και εμείς ως ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας με προτάσεις και θέσεις που θα διατυπώσουμε στα αρμόδια όργανα  του  κόμματος θα συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, τις οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Ερώτηση:
Ποια είναι η άποψή σας για τον νέο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη?
Απάντηση:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας ρεαλιστής πολιτικός, που επενδύει στην αλήθεια και την καθαρότητα των θέσεων του, για όλα τα προβλήματα του τόπου μας. Εχθρός του είναι ο λαϊκισμός και το ψέμα. Με βάση τα παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας χρήσιμος πρωθυπουργός για την Ελλάδα.

Ερώτηση:
 Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε ενόψει των εκλογών της ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας την Κυριακή?
Απάντηση:
Το μήνυμα που θέλω να στείλω ενόψει των εκλογών της Κυριακής είναι πως όλοι οι Νεοδημοκράτες ανεξαρτήτως ποιον ψηφίσαμε για Πρόεδρο του κόμματος και ανεξαρτήτως ποιους θα ψηφίσουμε για όργανα του κόμματος θα πρέπει να ενωθούμε και να στρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην διάθεση του προέδρου μας ώστε σύντομα και πάλι για το καλό του τόπου, η Νέα Δημοκρατία να είναι κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερώτηση:
Πολλοί λένε ότι δεν έχετε άποψη για τα τοπικά ζητήματα πως τους απαντάτε?
Απάντηση:

Άποψη και θέση έχω για όλα τα τοπικά ζητήματα και την εκφράζω στους αρμόδιους για την επίλυση όλων αυτών των ζητημάτων. Οι δημόσιες φωνές επί παντός του επιστητού δεν σε καθιστούν χρήσιμο για τον τόπο σου αλλά γραφικό. Πρόθεση μου είναι να είμαι χρήσιμος και όχι γραφικός.

2 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι γεωργοι που εκλειναμε τους δρομους και εμας γραφικους μας λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)