Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιάννη Αγιάνογλου



Γιάννης Σηφάκης :
  Η Αλμωπία θρηνεί σήμερα για τον χαμό του Γιάννη Αγιάννογλου, ενός ανθρώπου που με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα υπηρέτησε τους πολίτες της από την θέση του Δημάρχου Αριδαίας από το 1990 ως το 1998. Τα θερμά συλλυπητήρια μου στην εξαίρετη οικογένεια του



Στερνός αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στον Γιάννη Αγιάνογλου


Με συναισθηματικό πόνο και θλίψη αποχαιρετώ σήμερα τον φίλο και συνάδελφο για πολλά χρόνια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιάννη Αγιάνογλου.

Οι απόψεις μας ταυτίζονταν σε πολλά θέματα και οι αγώνες μας ήταν κοινοί στην ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας αλλά και στην ΚΕΔΚΕ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Η Αλμωπία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Αγιάνογλου του οφείλουν πολλά για το αίσθημα ευθύνης, την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την μακρόπνοη οπτική του. Αποτελούσε υπόδειγμα τοπικού άρχοντα, πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας.

Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου στην οικογένεια του εκλιπόντος και την ευγνωμοσύνη μου για την κληρονομιά που μας άφησε ως άνθρωπος, φίλος και στενός συνάδελφος.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

1 σχόλιο:

(3)