Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μήνυση για το πόθεν έσχες του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Γ. Σαββίδης

Η δημοσίευση του πόθεν έσχες του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Παιδείας και λοιπών αθλοπαιδιών , παιδικών χαρών κλπ του Δήμου Αλμωπίας Γιώργου Σαββίδη ,περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην μήνυση που έκανε σε βάρος ιστολογίου  του Ν. Πέλλας.
Ο Αντιδήμαρχος , σύμφωνα με πληροφορίες ,περιλαμβάνοντας και την δημοσίευση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ από την διαύγεια του Δήμου Αλμωπίας , υποστηρίζει , ότι  απειλείται, συκοφαντείται και υβρίζεται , ως άνθρωπος και ως πολιτικό πρόσωπο της Αλμωπίας.
Να σημειωθεί ότι στο  ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια , ο ίδιος  και η σύζυγός του εμφανίζονται κάτοχοι ακινήτων στη Θεσσαλονίκη και την Αριδαία.
Είναι άξιον απορίας για πιο λόγο  δεν έκανε μήνυση στο Παράσχο Τσάνταλη που υπέγραφε ορισμένα από τα δημοσιεύματα.
Επίσης μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η σιωπή του σε δημόσιες επώνυμες καταγγελίες που έφεραν τον ίδιο , την σύζυγο του και στενό συγγενικό του πρόσωπο, να έχουν λάβει  παράνομες επιδοτήσεις για καλαμπόκια που ποτέ δεν καλλιέργησαν .
Ακόμα πιο πολλά ερωτηματικά αφήνει η ανοχή του Δημάρχου , αλλά  και η προκλητική  εμπιστοσύνη σε πρόσωπο που του έδωσε αξιώματα και εξουσία ,τη στιγμή που φέρεται να είναι κοινός καταχραστής  και εξαπατητής του δημοσίου .



9 σχόλια:

  1. μήνυση σε βάρος ιστολογίου; μου θυμίζει την απόπειρα δολοφονιας με μαχαίρι. συγχωρείται. με το μαχαίρι έσκιζε τον αέρα ή τρυφερα αγγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλτσακι τι χρωματακι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ Ο ΕΡΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν τον ενημέρωσε ο δικηγόρος του οτι θα κινηθεί η εισαγγελέας αυτεπάγγελτα εναντίον του για απάτη, Διότι εξαπάτησε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με την ψευδή δήλωση για καλιέργεια καλαμποκιών , που ποτέ δεν είχε και μεισέπραξε επιδοτήσεις . Εχει και μούτρα να διαμαρτύρεται , Μακάρι να υποβάλλει τέτοια μήνυση κατά του συγγεκριμμένου ιστολογίου ,θα είναι και η ταφόπλακά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θά τόν κάνετε τά 3 2 . Τι Ζήλια ειναι αυτη; ε ρε παρτάλια πονάτε ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παει να ψηφισει την κυριακη για γραμματεα πασοκ.Για να το ξαναμολυνει...Αν τον δεχθουν; (απο νδ-
    μπινος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το 2004,δηλωσε συναδελφο του,στον ΟΑΕΔ,οτι καλλιεργουσε καλαμποκια στον Νερομυλο,μονο που η συγκεκριμενη δεν ειχε ιδεα που βρισκεται ο Νερομυλος!!
    απιθανος απατεωνακος,ανθρωπος του καιρου του....
    και οσο συνεχιζει να χει θεσμικο ρολο,τοσο ευτελιζεται ο δημοσιος χωρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ισχύει αυτό τότε έχει ευθύνη και η ίδια,αφού δεν προσφεύγει στην δικαιοσύνη...πρέπει να γίνει γνωστό ποιός πήρε την επιδότηση.
      απίστευτο λαμόγιο ο τύπος!!!

      Διαγραφή
  8. Εχω ακουσει και για επιδοτησεις με ζωα στην οικογενεια. Ελεγχος τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)