Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Με τεράστια επιτυχία ξεκίνησαν τα Ποζαρίτικα



Πλήρης απαξίωση του Δημάρχου Αλμωπίας  από τον κόσμο




Ξεκίνησαν τη Πέμπτη στο Λουτράκι  τα 18α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ, που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Λουτρακίου  ¨ΤΟ ΠΟΖΑΡ’.
Η πρώτη μέρα περιλάμβανε συναυλία με τον Νίκο Ζωϊδάκη . Στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου δεν έπεφτε καρφίτσα.
Ο κόσμος ευχαριστήθηκε πλήρως . Επισκέπτες , αλλά και κάτοικοι της περιοχής απαξίωσαν πλήρως τον Δήμαρχο Αλμωπίας . Στον ασυνάρτητο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  έδωσε την εντύπωση ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Προσπάθησε  να συνδυάσει όλα τα αταίριαστα για να αναδείξει το μεγάλο έργο που επιτελεί αλλά μάταια.
Στο τέλος δεν υπήρξε ούτε μισό χειροκρότημα , πρωτοφανές στα 18 χρόνια των εκδηλώσεων .
Υπήρξε μάλιστα εντελώς αγενής για μια ακόμα φορά προς τους οικοδεσπότες και τους κατοίκους του χωριού , λέγοντας προς τους επισκέπτες ότι υπάρχουν πολλά όμορφα κετός Λουτρών , Λουτρακίου και Όρμας.

Μάλιστα ως καθηγητής εμφανίστηκε τελείως καρούμπαλος . Αναφερόμενος στου Προμάχους είπε «στη Πρόμαχοι». Τα ο σωστό βέβαια είναι στους Προμάχους, διότι το χωριό λέγεται Πρόμαχοι (οι) και όχι  Πρόμαχη (η) 




 



6 σχόλια:

  1. αν έλεγε: στην κοινότητα Πρόμαχοι, θα ήταν σωστό. Η ωρολογία όμως κοινότητα έχει καταργηθεί και πλέον χρησιμοποιείται για όλους τους οικισμούς το (Δ.Δ.) Δημοτικό Διαμέρισμα, και άντε οι μη γνωρίζοντες δικαιούνται να χρησιμοποιούν άλλες ωρολογίες, ο Δήμαρχος όμως ειναι αδικαιολόγητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΣΤΑ ΕΝΤΟΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου 3:39 κάνεις και εσύ λάθος. Με τον Καλλικρατικό Νόμο πλέον οι κοινότητες ονομάζονται Τοπικές Κοινότητες και οι έδρες όπου υπήρχε Δήμος και καταργήθηκε Δημοτική Κοινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι έχεις δίκιο (έχω χάσει το τελευταίο επεισόδιο), οπότε πολύ σωστα το είπε ο δημαρχος: στη (τοπική κοινότητα) Πρόμαχοι.

      Διαγραφή
  4. Στο τέλος της θητείας του θα φανεί αν ειναι αποδεκτός κι εφόσον κατέβει στις επόμενες εκλογές..ωστόσο ειναι πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο οσο και να μη σας αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ , ΑΛΛΑ Σ' ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)