Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και ο κόσμος περιμένει αποκαλύψεις από τον Αρ. Παλιατζίκη





Λόγω του καλοκαιριού και φόρτου εργασίας η εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ που επιμελείται για το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 (και 103,8 στην Έδεσσα) ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης , ξεκινά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη

Εκτός από τα καθαρά αγροτικά θέματα η εκπομπή ασχολείται και με τα τοπικά τεκταινόμενα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετές εκπομπές ο ΑΡ. Παλιατζίκης κάλεσε τον Δήμαρχο Αλμωπίας  και τον Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Βέσκο να παραιτηθούν. Όταν ρωτήθηκε για ποπιο λόγο , απάντησε ότι δεν είναι άξιοι να εκπροσωπούν τον λαό της Αλμωπίας  και οι ίδιοι τοπυς γνωρίζουν πολύ καλά τους λόγους. Ο ίδιος πάντως δεσμεύτηκε στην επανέναρξη των εκπομπών να προβεί σε σειρά αποκαλύψεων , αν οι δύο δεν παραιτηθούν  από τα αξιώματα που κατέχουν .
Ο κόσμος πάντως ζητά περισσότερες διευκρινήσεις  απλά και κατανοητά από τον Αριστοτέλη Παλιατζίκη , ο οποίος κατά την θητεία του , ως Διευθυντής της πρώην ΕΑΣ Αλμωπίας , είχε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Βέσκο , ο οποίος ήταν στα Διοικητικά της Οργάνωσης.
Με τον δε σημερινό Δήμαρχο , ήταν πολύ κοντά παλαιότερα , όταν είχε επιχειρήσει να ανεπιτυχώς συνδυασμό στο τότε Καποδιστριακό Δήμο Αριδαίας  .

4 σχόλια:

(3)