Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους στις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ τα έβαλαν με ιστοσελίδα που έγραψε την αλήθεια




Συγκεκριμένα ιστοσελίδα που διαχειρίζεται δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας , αναφέρεται στην
Σαββατιάτικη Βεγγέρα που διοργάνωσε η Λαογραφική Εταιρία Αλμωπίας  «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»  και η οποία απέτυχε παταγωδώς.
Αντί να αναρωτηθούν και να  ψαχτούν με το μαύρο χάλι τους ,άρχισαν τις φραστικές επιθέσεις κατά της ιστοσελίδας που καταγράφει  με απόλυτη σαφήνεια την πραγματικότητα (ως προς την συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση)    .


ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ
Γύρισε την πλάτη ο κόσμος στις '' Αλλησμόνητες Παρτίδες '' ... στην Αριδαία ...
Χιλιόμετρα μακριά στο Θεοδωράκι , γινόταν χαμός από συμμετοχή κόσμου και στο Κέντρο της Αριδαίας , η ορχήστρα έπαιζε σε άδεια τραπέζια . Δεν έχει να κάνει ούτε με τους εθελοντές των ΄΄ Αλλησμόνητων Πατρίδων '' που έκανα όλες τις προετοιμασίες και πάγωναν στο κρύο , ούτε με τους Μικρασιάτες . Προφανώς οι πολίτες είναι κουρασμένοι , από αλλησμόνητες Παρτίδες κι έτσι έκανε πράξη αυτό που καιρό τώρα συζητείται  μεταξύ τους .Έτσι δεν γύρισε την πλάτη σε ένα σύλλογο , σε ένα μέρος της τοπικής μας κοινωνίας ,αλλά γύρισε πλάτη σ'όλους  αυτούς  που είναι λάτρεις των αλλησμόνητων  Παρτίδων  .

18 σχόλια:

  1. Κοίταξε τα χάλια σου ρε ζώο. Έχεις καταντήσει έτσι και συνεχίζεις. Μαλακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΑΜΑΝΔΗ
    Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρο μόνο για λύπηση είσαι. Ειδικά μετά τα τελευταία σου ζόρια. Γι' αυτό δεν σε βρίζω. Απλά σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μόνο που ανεβάζει τα σχόλια όχι σαν κάτι άλλους είναι πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχουν χασει την μπαλα τα ρεζιλια τους ειναι γνωστα πλεον σε ολη την αλμωπια τα χρηματα που χρωστανε, οι μεταξυ τους καβγαδες ολοι τα γνωριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Ωραίο πολιτισμό διδάσκετε . Παράλληλα δικαιώνετε απόλυτα αυτό που έγραψε άλλο μπλοκ και όχι το δικό μας, που απλά έκανε αναδημοσίευση. Τι δεν καταλαβαίνετε, ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε;
    Η αλήθεια πονάει , αλλά πρέπει να λέγεται και ναγραφεται. Τώρα αν εσείς ζείτε στον δικό σας φανταστικό κόσμο, δικαίωμά σας. όσο για τα"πολιτισμένα" σχόλια σας ο κόσμος δεν είναι πρόβατο ούτε και τρώει κουτόχορτο, όπως νομίζετε. Έχει πολύ μεγηαλύτερη αξιοπρέπεια και απλή λογική. Για αυτό περιβάλλει με αγάπη και κρατάει το μπλοκ μας πρώτο σε αναγνωσιμότητα , με τεράσται διαφορά από τα υπόλοιπα. (όπως και τα άλλα ΜΜΕ μας) Φιλάκια. Και άλλη φορά μην υποτιμάτε κανέναν.
    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5:29,5:32,5:59 Να ξέρετε οτι η ανωνυμία οσο ευκολα υπαρχει τοσο πιο ευκολα καταργείται σε περιπτωσεις σαν την δικη σας! Ενα απλο τηλεφωνο και μετα δεν υπαρχει τρύπα στην Αριδαια να σας κρύψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ; ΠΟΥ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κανένας καθηγητής πανεπηστημιου θα εισαι.Ολοι οι αλλοι ειναι ανεγγεφαλοι.Οχι φιλαράκι ούτε σκοπιανοι ουτε βουλγαροι ειμαστε,ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε.Σεβασμος σε αυτούς που ήταν εδώ πριν ερθεις.Μιλάμε σλάβικα,ετσι συννενοουμαστε και με τις γιαγιαδες μας και με τους παππουδες μας.Αν πάλι δεν σου αρεσουμε(οπως θα απαντουσες εσυ στους σημερινους πρόσφυγες και οχι εγω)να πάτε από εκεί που ηρθατε.Να σου κανω και μια τελευταια ερωτηση.Ποια η εθνικότητα της Ντιλέκ Κοτς?Παρακαλω να περάσει οπως πέρασε και το δικο του σχόλιο

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΖΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΝΤΑΣ;ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΚΑΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΙΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Η ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΕΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Η Ντιλεκ κοτς εκτος απο ολα τα αλλα τραγουδαει και τουρκικα παραδοσιακα τραγουδια. Το να τραγουδαει στην Ελλαδα τουρκικα παραδοσιακα,εμενα δεν με τιμα ιδιετερα.εσενα μπορει.Συμφωνω οτι δεν πρεπει να σκουγονται τραγουδια τα οποια βριζουν την Ελλαδα και τους Ελληνες,αυτο δεν χρειαζοταν καν να το πω,εννοειται.Απο εκει και περα γιατι θα πρεπει εμεις οι ντοπιοι να ντρεπομαστε για τα τραγουδια που τραγουδαμε και εσεις οι υπολοιποι να μας αποκαλειτε σκοπιανους?η γλωσσα που μιλουσαν οι προγονοι μας ειναι.εδω ειμασταν παντα.αυτοι ειμαστε!

      Διαγραφή
    4. ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ; ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΚΗΠΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΠΑΡΟΜΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ; ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΗΤΑ ΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    5. ΕΠΗΣΗΣ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

      Διαγραφή
  9. Που ειναι η ιστοσελίδα ψάξε ψάξε δεν θα την βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα τίποτα δεν μας ενώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ενημερώσω τους γνωστές της ιστορίας οτι ρουμανικά δε μιλάνε πουθενά..Λατινικά ειναι απο την εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.ειναι λοιπον εκλατινισμενοι Έλληνες.οι Ρουμάνοι ειναι εκλατινισμενοι Δακες..γι αυτο σ όλο το ανατολικό μπλοκ ειναι οι μόνοι που δε μιλούν σλαβικά αλλά τη γλώσσα με Λατινική ρίζα..στην Ελλάδα οι εκλατινισμενοι Έλληνες ειναι οι βλαχοφωνοι και ευτυχως εχουν ελληνική συνείδηση.αυτο μετράει...ασχέτως με τις διαλεκτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)