Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κάνει την χάρη και ανέχεται τον Δ. Βέσκο ,ο Δήμαρχος Αλμωπίας



 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο Δ. ΒΕΣΚΟΣ



Απίστευτος ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Στη προσπάθειά του να εμφανίσει ότι όλα είναι μέλι γάλα  με τον Δ. Βέσκο ,που παραιτήθηκε από την προεδρία των Λουτρών Πόζαρ , αναγκάστηκε, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε να κάνει δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι μέρος της δήλωσης του Δημάρχου.
«Όλες οι αποφάσεις  είναι ανεκτές».
 Δηλαδή διαφωνεί με την στάση του Δ. Βέσκου, αλλά προφανώς δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά , για αυτό την …ΑΝΕΧΕΤΑΙ.
Κατά τα άλλα γνωρίζοντας καλά τον Δ. Βέσκο , επιχείρησε να του πλέξει το εγκώμιο στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Χαρακτήρισε επιτυχημένη την πορεία του στην Αντιπροεδρία , λέγοντας  ότι «ο Δημήτρης Βέσκος ήταν και είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης».
Εμμέσως πλην σαφώς  επιχίρησε να τον αδειάσει λέγοντας  ότι «   ο κ. Βέσκος στον πρόσφατο απολογισμό των Λουτρών αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της Επιχείρησης, κάτι που επισφραγίζει και την δική του καλή πορεία ως Αντιπρόεδρος τα δύο προηγούμενα χρόνια.» Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά  θεωρεί ότι αφοπλίζει τον Δ. Βέσκο , να αναφερθεί στα πραγματικά αίτια της αποχώρησής του, τα οποία γνωρίζουν ελάχιστοι  και εμείς.
Τις δηλώσεις του Δημάρχου , πάντως τις «απόλαυσε» ο Δ. Βέσκος,  ο οποίος πλέον είναι κυρίαρχος και κλειδί πολλών εξελίξεων

2 σχόλια:

(3)