Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Δίνει " διαπιστευτήρια" στην τοπική διαπλοκή ο Δήμαρχος Αλμωπίας



ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ 







Τα μηνύματά του στην τοπική διαπλοκή έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Με τον τρόπο του διαμήνυσε ότι όσο είναι αυτός στα πράγματα δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς. Αυτό προκύπτει απ όσα επανέλαβε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας, τη  Δευτέρα. Αντί να απαντήσει για ποιον λόγο δεν φέρνει θέμα εκλογής Συμπαραστάτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση  κατά του Σταύρου Κλεισούρη ,  (χωρίς να τον κατονομάσει) επαναλαμβάνοντας ξανά , όπως είχε κάνει και παλαιότερα,  κατηγορώντας την τότε δημοτική αρχή ότι έφερε
«έναν... Εισαγγελέα, που αναστάτωσε την πολιτική ζωή του  τόπου.»

 Όπως είναι γνωστό , επί θητείας Σ. Κλεισούρη , μετά από καταγγελίες πολιτών , οι υπηρεσίες του Δήμου , διαπίστωσαν και βεβαίωσαν πολλές παραβάσεις τις οποίες  γνωστοποίησαν στον τότε Συμπαραστάτη  και αυτός  τις διαβίβασε αρμοδίως . Οι υπηρεσίες του Δήμου είχαν διαπιστώσει ότι η περιουσία του Δήμου , σε ορισμένα οικοδομικά τετράγωνα είχε μειωθεί κατά 6 στρέμματα, χωρίς ουδέποτε να γίνει γνωστό τι απέγιναν.
Είναι δε άξιον απορίας που αρκετές υποθέσεις βρίσκονται καταχωνιασμένες , σε διάφορα συρτάρια ,χωρίς να γνωρίζει κανείς την τύχη τους.  Όταν όμως λίγο   αργότερα έγιναν ανώνυμες καταγγελίες κατά του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Εξαπλατάνου και επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  Παράσχου Τσάνταλη, όλες οι διαδικασίες προχώρησαν με απίστευτη ταχύτητα.
Επίσης επί θητείας του τότε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης βρήκαν το δίκιο τους πολλοί ενδιαφερόμενοι , επειδή υπηρεσίες του Δήμου τους  ταλαιπωρούσαν . Σε άλλο σημείο ο νυν Δήμαρχος, κατηγόρησε τον προκάτοχό του , ότι προσέλαβε ειδικό γραμματέα , άτομο που όλη την μέρα δεν έκανε απολύτως  τίποτα, παρά να σφυρίζει τραγούδια μέσα στον Δήμο. Ο ίδιος  όμως , αρχίζει από αύριο τις συνεντεύξεις μεταξύ των υποψηφίων για να επιλέξει τον καλύτερο.

1 σχόλιο:

(3)