Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Νόμπελ ευρεσιτεχνίας σε ξηραντήρια καλαμποκιού στην Αλμωπία







Πρότυπα   οικογενειακά  ξηραντήρια
που δεν διέφυγαν της προσοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης , που τα έχει συμπεριλάβει μάλιστα στα νέα επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ.  Πρόκειται για τα ξηραντήρια γνωστής Αντιδημαρχιακής  οικογένειας της Αλμωπίας ειδικής στην αεροκαλλιέργεια καλαμποκιών.  Μια τέτοια δυναμική  καλλιέργεια χρειάζεται  και εξειδικευμένο  ξηραντήριο  όπως αυτό της φωτογραφίας . Έχει δε εκπληκτικές ικανότητες , καθώς το 20% των καλαμποκιών αυτών γίνεται αφηρημένη ποίηση , η οποία μπορεί να τυπωθεί και σε βιβλίο ,αρκεί να είσαι υπάλληλος δημόσιου Οργανισμού.

6 σχόλια:

  1. Για τη κτηνοτροφια ξεχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ολους ερχεται η λυπητερη. Εστω και χρονκαθυστερημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Πετρο στους ευρεσιτεχνες που με αυτή την ανακάλυψη θα δώσουν δουλειά σε άνεργους . Το μόνο που μένει να ξέρουμε το ποσό της επιδότησης από το ΕΣΠΑ. Αξίζουν συγχαρητήρια και είναι τιμή για τον τόπο τηα ΛΜΩΠΙΑΣ που έχει τόσο ικανούς ανθρώπους και ακόμη μεγαλύτερη τιμή για τον Δήμο ΑΛΜΩΠΙΑΣ που έχει τόσο Ικανά Στελέχοι στο δυναμικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ο γραφών εισαι ο αναμάρτητος ε; Γιαυτό πρώτος τό λίθο βαλέτο. Γραφών πρόσεχε γιατί ο θεός σέ εχει συνέχεια στό πάτο μέ τά λάθη σου. Κοίτα να μετανοήσεις γιά αυτές τίς αμαρτίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πατεντα κατοχυρονεται μονο με ανωνυμη καταγγελια. Παλια μας τεχνη κοσκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΑΞΙς ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ,ΑΡΝΤΕΟΝΙΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)