Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η Αλμωπία της καρδιάς μας και ο Δήμαρχος της ψευτιάς μας





Επιμένει ο Δήμαρχος Αλμωπίας να παραπλανεί συνειδητά τους πολίτες  της περιοχής. Με δήλωσή του που δημοσιεύτηκε μόνο στο ηλεκτρονικό τους όργανο  αναφέρει:

«Συνεχίζουμε να προβάλουμε τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων στο Salsomaggiore της Ιταλίας με τη συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ.

Τα οφέλη όλων αυτών των συμμετοχών είναι μεγάλα για την περιοχή μας. Το ότι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την ανάλογη συνεδρίαση τον Μάρτιο του 2019 στα Λουτρά Πόζαρ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο μας, καθώς θα τον επισκεφθούν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο.

Η περίοδος της εσωστρέφειας και της μιζέριας έχει περάσει στο παρελθόν. Εμείς επιδιώκουμε την εξωστρέφεια, για να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται: στην κορυφή!

#Η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας


Κατ΄αρχάς όντως είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες επαφές και ανταλλαγές απόψεων και παραστάσεων δια ζώσης. Ασφαλώς αξίζουν τα όποια συγχαρητήρια . ‘Όμως δεν δικαιολογείται ούτε και δικαιούται να λέει ψέματα ο Δήμαρχος και να παραπλανεί τον κόσμο .

Από πού συμπεραίνει ο Δήμαρχος ότι στην συνεδρίαση του 2019 στα Λουτρά θα τα επισκεφθούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο;
Πρόκειται για Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο και όχι παγκόσμιο.
Στη συνεδρίαση θα έρθουν μόνο τα μέλη του Συνδέσμου  που δεν είναι πολλά  και το γνωρίζει αυτό . Όπως το γνωρίζουν  και όσοι πραγματικά όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο. 

Δυστυχώς για τον Δήμαρχο Αλμωπίας και την λοιπή κομπανία που τον συνοδεύει δίνουν την εντύπωση ότι  σημασία έχουν μόνο τα ταξιδάκια και όχι ο σημαντικός ρόλος που μπορεί και οφείλει να παίξει ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος  σε  ένα πολύ δυναμικό και ανερχόμενο τομέα. Να προλάβει δε και να προκαθορίσει αυτός τις εξελίξεις.
Δημητράκη πάλι πιάστηκες αδιάβαστος και προσπαθείς με καθρεφτάκια  και χαϊμαλιά  να μας ξεγελάσεις. Ακόμα και οι «ιθαγενείς» ,όπως στην πράξη μας θεωρείς όλους, έχουν τον κοινό νου και το Ιερό Δικαίωμα να τους λες αλήθεια και όχι παραμύθια . Συμφωνούμε ότι ο τόπος αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή γιατί το αξίζει και το δικαιούται. Με τέτοιες μαϊμουνιές όμως μάλλον βαδίζει προς τον πάτο .

Chao 
 

Υ.Γ.  Αλήθεια Δημητράκη , γιατί δημοσιεύεις μόνο την δική σου φωτογραφία; Που είναι οι συνεργάτες που σε συνοδεύουν; Κου-κου τζα. Νάτοι





8 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΜΠΙΝΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημητρακη γιά τόν αγροτικό τομέα τίποτα καμία πρωτοβουλία τίποτα? Καί στά χωράφια μπορείς να βγεις εξίσου καλές φωτογραφίες.ενα γεωπόνο έχεις καί τόν έχεις κατάρτιση να ταηζει τα αδέσποτα....?¿???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΗΖΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο χαμηλά,πιο χαμηλά........Πετρο.......δεν έχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασιστοδημαρχος της καρδιάς σας και τις λαμογιας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορω γιατί ανεβάζεις σχόλια που σε προσβάλουν?αν πας να γράψεις κάτι αντίθετο από αυτό που λέει ο φασιστοδημαρχος στα μπιναικα νέα απλά δεν ανεβαίνουν!!μην τα ανεβάζεις λοιπών έτσι κιαλλος πληρωμένοι τσατσοι του ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δημαρχηλικι εγινε αυτοσκοπος για περπατημα στο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)