Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Καμπάνα στην Αναγέννηση Λιποχωρίου



                                                   

Υπέρ της Πετριάς με σκορ 0-3  κατακυρώνεται το παιχνίδι Λιποχώρι –Πετριά που διακόπηκε , ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ της Πετριάς. Από το Λιποχώρι αφαιρούνται 3 βαθμοί φέτος και 2 από το επόμενο πρωτάθλημα , σύμφωνα με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας


-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα και του ΚΑΠ ης Ε.Π.Ο., κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος), της 27-11-2016 μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ-Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρεις (3) υπέρ του σωματείου Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει τρείς (-3) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2017/18. Επιβάλει στο σωματείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επίσης επιβάλει και χρηματικό πρόστιμο 100 Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 6-1-2017 για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 27-11-2016, μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ- Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ


ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
-Βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επιβάλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του όταν είναι γηπεδούχος για μία (1) αγωνιστική ημέρα από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, επίσης επιβάλει και χρηματικό πρόστιμο 100 Ε, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ μέχρι την 6-1-2017 για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 26-11-2016, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ.




Σύμφωνα με αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής της 8-12-2016 , επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές. .




ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το σωματείο ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του ΦΑ της 3-12-2016 μεταξύ των ομάδων ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ-Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)