Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας












Με την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ξεκίνησε  η νέα χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Μετά την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ,  εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, πολιτιστικών συλλόγων και πολίτες επισκέφθηκαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο γραφείο της στο Διοικητήριο για την εθιμοτυπική εκδήλωση ανταλλαγής ευχών.

Η κ. Αηδονά ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, ειρηνική, ελπιδοφόρα και οι προσπάθειες που καταβάλλουμε ως κοινωνία να φέρουν τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα για την έξοδο από την κρίση και την ανάκαμψη. «Το 2017 είναι ένα έτος στο οποίο θα  πρέπει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διαρκείς προκλήσεις για την αντιμετώπιση, πρωτίστως, των προβλημάτων της καθημερινότητας. Να επανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν. Σας καλώ λοιπόν να ενισχύσουμε τη συνεργασία και τη σύμπνοια μεταξύ μας και να εργαστούμε ακόμη πιο μεθοδικά για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη που έχει ανάγκη η Πέλλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Χώρα. Καλή και Ευλογημένη Χρονιά», δήλωσε η κ. Αηδονά.
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης  Γιάννου, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Στρατηγός Δημήτριος Γλυμής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας  Ιωάννης Βακουφτσής, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Έδεσσας Δημήτρης Ταπαζίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Βλάχου – Κατσάρα, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Αντωνία Πολυξενίδου, η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου Δέσποινα Οτουντζίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος ο Γαβράς» Πέτρος Κριαρίδης και πλήθος πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)