Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Έβαλαν μυαλό

Ενημερώνουν για το αποχετευτικό

 ΕΣΤΩ ΚΑΙ με καθυστέρηση η δημοτική αρχή Αλμωπίας , φαίνεται να «βάζει μυαλό» όσον αφορά  την κατασκευή του αποχετευτικού. Μετά την καλοκαιρνή ταλαιπωρία που προκάλεσε την ταλαιπωρία των κατοίκων και την μεγάλη αγανάκτησή του, οι αρμόδιοι του Δήξμου αποφάσισαν να ενημερώσουν τους κατοίκους , όπου πρόκειται να  συνεχιστεί η κατασκευ’η του.
Έτσι καλεί σε ενημέρωση τους περιοίκους στις οδούς Κύπρου (κεντρικός πεζόδρομος), Ίωνος Δραγούμη (μικρός πεζόδρομος), Δημοκρατίας, Καπετάν Γαρέφη, Λοχαγού Πασσιά, Κολοκοτρώνη (ψαράδικα).

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Αλμωπίας προσκαλεί  τους ενδιαφερόμενους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017  στις 18:00 με σκοπό την ενημέρωσή για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων της πόλης της Αριδαίας.
Στη πρόσκληση αναφέρεται ότι «



Μετά το διάστημα της εορταστικής περιόδου που υπήρξε παύση των εργασιών, η κατασκευή του έργου ξεκίνησε και πάλι.

Αντιλαμβανόμενοι τα ζητήματα που δημιουργούνται από την υλοποίηση αυτού του μεγάλου και σημαντικού έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα εξασφαλίσει ένα καθαρό περιβάλλον για όλους τους πολίτες και κυρίως για τα παιδιά μας, σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτή τη συνάντηση που έχει ως στόχο την καλύτερη συνεργασία μας και την πιο έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Κατανοούμε την αγωνία σας και τους προβληματισμούς σας, γι’ αυτό επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις και να απαντήσουμε σε όλες τις τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί και να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες είτε από την πλευρά των καταναλωτών, είτε από την πλευρά του φορέα υλοποίησης του έργου.




1 σχόλιο:

  1. μπορουν να δωθουν και ενημερωτικά δελτία τύπου και για όσους δεν μπορέσουν να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)