Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ανοησίας το ανάγνωσμα η διαγράμμιση του δρόμου Αριδαία –Εξαπλατάνου



Πάνω που είπαμε μπράβο
για την διαγράμιση του δρόμου Αριδαίας –Εξαπλατάνου, προκύπτει το απλό ερώτημα .
Η Διαγράμμιση είναι  διπλή  και συνεχόμενη από την αρχή μέχρι το τέλος της. Με λίγα λόγια απαγορεύεται η προσπέραση, απαγορεύεται σε κάποιον να στρίψει για τα  καταστήματα  και τα χωράφια στην απέναντι πλευρά. Για να γίνει αυτό πρέπει να φτάσει ή μέχρι την Αριδαία ή μέχρι τον Εξαπλάτανο. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει και ισχύει;




 

13 σχόλια:

  1. Θες δεν θες θα παρανομησεις. Τι λεω τωρα; Πρωτη φορα θα γινουμε ρεζιλι; Είναι ο κανονας να παρανομουμε, αρκει να μη μας πιάσουνε! Το ιδιο δεν εγινε με τους κλεφτες πολιτικους, που όλοι καλύφθηκαν με τους 2 βορειοελλαδιτες (οι νοτιοι ειναι αγιοι); Το ιδιο εχει γινει και στην Εδεσσα στα φαναρια προς Αγρα. Εχουν βάλει 2 φαναρια που οταν κοκκινιζουν δεν μπορεις να κινηθεις, έλα όμως που περιμενεις τον κανεναν, αφου στην αλλη πλευρά που πρασινιζει δεν περναει κανενας και εσυ περιμενεις σαν ηλιθιος και το γαμωτο ειναι οτι καταναλωνεις ασκοπα τα πανακριβα και εισαγώμενα καύσιμα, επίσης άσκοπη ειναι και η καταναλωση ηλεκτρικου ρευματος, ομως τωρα τι γραφω; Ποιός νοιάζεται! Ετσι κι αλλοιώς ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ............Για την διαγραμμιση τα ίδια. Ισως σκοπιμα εγινε το "λαθος" για να γινει συμπληρωματικο εργο διορθωσης με συμπληρωματικα χρηματα και σε δουλεια να βρισκομαστε, λες και πρωτη φορα γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΟΜΟ ΕΛΙΓΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΤΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιός τον έκανε έτσι τον δρόμο; μηπως οι εξωγήινοι; δηλαδή θα εχεις εναν ηλιθιο μπροστά σου που θα πηγαίνει με 40 χιλ/ωρα και θα εισαι υποχρεωμένος να τον ακολουθείς, επειδή ο εργολάβος έδωσε μεγάλες κλίσεις στον δρόμο και για να τον διορθώσει έβαλε διπλή διαγράμμιση; έ ρε γάμιση που θέλουμε

      Διαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΕΔΩ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι μόνο η διαγράμμιση το μόνο ηλίθιο στο δρόμο αυτό. Ηλίθια είναι και η ασφαλτόστρωση. Ανά 500 μέτρα στις ενώσεις το αυτοκίνητο πηδάει. Από τη διαστάυρωση του Βορεινού μέχρι την ηλεκτρονέτ η ασφαλτόστρωση είναι .... για σεμινάριο.
    και κάτι άλλο: Μπροστά από το LIDL έγιναν αρκετά τροχαία ατυχήματα. Για να λύσουν το πρόβλημα οι ατσίδες αρμόδιοι υπέυθυνοι τι έκαναν; Τοποθέτησαν πινακίδα που απαγορεύει τη στροφή προς το LIDL για όσους κινούνται από Εξαπ/νο προς το κατάστημα και απαγορευτική πινακίδα προς Αριδαία για όσους βγαίνουν από το κατάστημα. Αν κάποιος από την Αριδαία θέλει να πάει στο κατάστημα, αφού κάνει τα ψώνια του για να επιστρέψει στην Αριδαία θα πρέπει να πάει προς Εξαπ/νο ή Βορεινό επειδή υπάρχει απαγορευτική πινακίδα προς Αριδαία.
    Αν κάποιος από Εξαπ/νο θέλει να πάει στο κατάστημα, μπορεί να το κάνει μόνο μέσω Αριδαίας επειδή η απαγορευτική πινακίδα του απαγορεύει να στρίψει αριστερά προς LIDL.
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ και καλά κάνουν γιατί με αυτό τον τρόπο (τοποθέτηση απαγορευτικων πινακίδων) δεν λύνεται το πρόβλημα με τα ατυχήματα. Τέτοιες λύσεις δίνονται στη Ζιμπάμπουε. Σε ευρωπαϊκές χώρες δίνονται άλλες αποτελεσματικές λύσεις.
    ΥΓ: δήμαρχε δώσε λύση και στο αίσχος μπροστά από την Εθνική τράπεζα με κάποιο κυκλικό κόμβο ή ό,τι άλλο κριθεί αποτελεσματικό από ειδική μελέτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες αγαπητέ φίλε, εκτός απο ένα, δεν κάνουν καλά όσοι παρανομουν στην είσοδο του σούπερ που ανέφερες γιατί αν συμβεί κάτι θα φταιει αυτός που παρανομησε ,δεν θα δοθεί λόγος στη λογική. Παρεπιπτοντως και γω παρανομω εκεί!

      Διαγραφή
  5. ΒΓΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΤ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΗ ΠΡΟΣ ΑΡΙΔΕΑ ΔΙΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΡΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΔΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΤΕ, ΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 9.27
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ LIDL. ΙΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Δημος που υπερασπιζετε τα συμφέροντα και την ασφάλεια των πολιτων του να κανει καταγγελία και ολα τα απαραίτητα. Ας παει και τωρα ο δημαρχος να βγαλει φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΙΛΟ 9:26 π.μ ΚΑΙ ΑΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 5 ΣΕΛΦΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ - ΑΝ ΘΕΛΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ

      Διαγραφή

(3)