Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Κονταίνει ο Μπίνος



ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Δ. ΒΕΣΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΗΣ ,ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Πολύ πιο νωρίς από τις εκτιμήσεις άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ του συνδυασμού του Δημάρχου Αλμωπίας.
Ο Συνδυασμός του  η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ , από σήμερα μετράει επίσημα 4 πολύ δυνατούς χτύπους λιγώτερο. Αν προστεθεί και αυτός του Χρήστου Χουρσόγλου, αλλά και των απόντων Γιάννη Κετικίδη και Κώστα Ζαχαριάδη, εύκολα συμπαιραίνει κανείς την κατάσταση στην οποία πηγαίνει η πλειοψηφία. Ευτυχώς ήταν το τεχνικό μπας του Ανδρέα Κόγιου που συμπαρατάχθηκε με τον δήμαρχο και η διπλή ψήφος του Προέδρου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ  Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη . Δημήτρης Βέσκος, Χρήστος Μπάτσης , Γιάννης Ρώσσης και Τόλης Ουργαντζόγλου, ψήφισαν λευκό στο θέμα της τροποποίησης του κανονισμού της ΔΕΥΑ ,που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Αντιδήμαρχος έργων και πρόεδρος πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας Χρήστος Γεωργίου.
Το θέμα βέβαια ήταν πολύ σοβαρό  και ο Δημήτρης Βέσκος ζήτησε περισσότερες διευκρινήσεις, θεωρώντας ότι η τρoποποίηση πρέπει να συζητηθεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα στην ειδική συνεδρίαση που θα γίνει μόνο για την ΔΕΥΑ. Ο πρόεδροςτου  Δημοτικού Συμβουλίου , αντιλήφθηκε τις εξελίξεις και προσπάθησε συγκεκαλυμμένα να πείσει τον εισηγητή και τον δήμαρχο να αναβάλλουν το θέμα.
Πιο μπροστά το ίδιο είχε προτείνει και ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος ,ο οποίος σαν μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ είχε ψηφίσει λευκό για συγκεκριμένο άρθρο το οποίο ανοίγει τις πόρτες για τριπλασιασμό των λογαριασμών του νερού. Στην εισήγηση αυτό δεν περιλαμβανόταν όλως παραδόξως , με αποτέλεσμα να αμφισβητείται  ακόμα
 και η εγκυρότητα της απόφασης. Τελικά στην ψηφοφορία που ακολούθησε ανέδειξε ισοπαλία 10-10  και με την ψήφο του προέδρου  που μετράει διπλή πέρασε.




Εκτιμάται πάντως ότι η στάση των τεσσάρων συμβούλων έστειλε το μήνυμα να στον δήμαρχο να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να σταματήσει  να βρίσκεται   εκτός της κοινωνίας. Είναι βέβαιο , ότι αν λειτουργούσαν πιο ομαδικά και υπήρχε διάλογος στη παράταξη του δημάρχου το συγκεκριμένο θέμα δεν θα ερχόταν στο δημοτικό συμβούλιο με την  συγκεκριμένη μορφή που είναι προκλητική για όλους τους καταναλωτές της ΔΕΥΑ.


Πριν την συζήτηση του θέματος αποχώρησε εκτάκτως η ΔΈΣΠΟΙΝΑ Καλδερεμτζή από τον συνδυασμό του Δ. Πασόη, ενώ απουσίαζαν οι Νίκος Παρούτογλου, Κατερίνα Μπαγκή  και Μιχάλης Μπογδάνης.
ΥΠΕΡ της απόφασης ψήφισαν :
Σίμος Σωτηριάδης
Γιώργος Γούδης
Γιώργος Σαββίδης
Γιώργος Τσιμτσιρίδης
Γιώργος Χατζηγιαννίδης
Χρήστος Δόντσος
Μαρτίνα Ζιάκα
Χρήστος Γεωργίου
Στέφανος Αβραμίκας
Και Ανδρέας Κόγιος

ΛΕΥΚΟ
Από τον συνδυασμό του Δημάρχου:
 Χρήστος Μπάτσης
Δημήτρης Βέσκος
 Γιάννης Ρώσσης
Απόστολος Ουργαντζόγλου
Από τον Συνδυασμό του Πασόη
Δημήτρης Πασόης
 Γιάννης Ιωαννίδης
 Κώστας Νικολαϊδης
Νικολαΐδης Κωνσταντίνος
ΑΛΛΑζουμε την Αλμωπία

Δημήτρης Ασβεστόπουλος
Γεωργία Αμπάρη

 ΑΠΟΝΤΕΣ
Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης
Γιάννης Κετικίδης 
Χρήστος Χουρσόγλου
Κατερίνα Μπαγκή
 Μιχάλης Μπογδάνης
 Δέσποινα Καλδερεμτζή
Νίκος Παρούτογλου

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΣΚΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ. Ε ΡΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΖΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Ασβεστόπουλος και ο Βέσκος πρότειναν να αναβληθεί το θέμα τεκμηριώνοντας την άποψή τους, γιατί θεωρώ ότι και οι δύο αν μη τι άλλο είναι σοβαρές προσωπικότητες και επέμεναν με την γνωστή αλαζονεία τους οι υπόλοιποι του Δημάρχου για ψηφοφορία ;;;;;;; (δυστυχώς στην καταμέτρηση χάσατε - αν ήταν όλοι και τον Κόγιο να είχατε χαμένοι ήσασταν) ;;;; Δήμαρχε αν ήταν όλοι οι σύμβουλοι θα ήσασταν της δημοτικής αρχής μαζί με Κόγιο 13 και 14 οι άλλοι ;;;;.ΔΗΜΑΡΧΕ- Όταν Γυρίσεις με το καλό από την Ευρώπη δες κάπως αλλιώς τα δεδομένα και βάλε τα πράγματα στην θέση τους (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ;;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ ΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)