Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Σίμος Σωτηριάδης




ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ
 ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ
ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Φανερή ήταν η αγωνία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Σίμου Σωτηριάδη στη συνεδρίαση της Παρασκευής .Η φημολογία των τελευταίων ημερών  που έφτανε μέχρι τα αυτιά του , επαληθεύτηκε πλήρως.
Η συνεδρίαση της Παρασκευής ήταν η τελευταία της πρώτης θητείας. Οι διαδικασίες για την ανάδειξη  νέου προεδρείου και μελών των διαφόρων επιτροπών είναι η Κυριακή 6 Μαρτίου.
Στη συνεδρίαση εμφανίστηκαν 4 διαφωνούντες.
Είναι βέβαιο ότι στην ψηφοφορία  της Κυριακής , αν ο Σίμος Σωτηριάδης  είναι υποψήφιος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  , στην πρώτη τουλάχιστον ψηφοφορία θα πάρει μονοψήφιο αριθμό από το σύνολο των 27 συμβούλων .( 16  οι σύμβουλοι της παράταξής του + ο Ανδρέας Κόγιος)

Το διαβλέπει και ο ίδιος. Γεννάται συνεπώς το ερώτημα: Θα δεχτεί να είναι πρόεδρος  με την εκλογή τόσων ψήφων;
Αν το πράξει , θα δικαιώσει  το σύνολο  των συμβούλων της παράταξής του , ότι θέλει να κρατήσει τη θέση με νύχια και με δόντια  για τα χρήματα.
Ο Δήμαρχος μετά την πανωλεθρία της Τετάρτης προτίμησε να  φύγει ταξίδι αναψυχής με δημοτικά χρήματα με την αιτιολογία να παραστεί στη συνεδρίαση του Συνδέσμου ιστορικών λουτροπόλεων Ευρώπης.
 Άλλωστε , όπως αφήνει να εννοηθεί , έκανε το  «βίτσιο» του  και έγινε δήμαρχος. Τα υπόλοιπα μάλλον τον αφήνουν αδιάφορο. Όπως και η τύχη του Δήμου.

8 σχόλια:

  1. ΜΠΙΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίμος καί κάθε Σίμος χεστήκαμε. Νά κοιτάξει ο καθένας νά σώσει τό σπιτικό του. Ειμαστε σέ φάση πού τά ξύλα ειναι ετοιμα εχει χυθεί καί η βενζίνα και εχει απομείνη πιός θά πετάξει τό σπίρτο νά γίνουμε μπουρλότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να επιστρέψει στο σχολείο του και να μη κοιτάει να κλειδώνει τις πόρτες στις 8:10 λες και είναι στρατόπεδο εκεί έχει να κάνει με παιδάκια που ωφειλει να τα σέβεται αυτό μόνο στο σχολείο μας συμβαίνει αλλά έτσι είναι όταν έχεις δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ 3:52 ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΛΥΦΕΙΣ[μεσα στο δημο] ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
    ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΙΝΤΡΙΝΓΚΕΣ
    ΟΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νομοθεσία δε λέει πουθενά να κλειδώνουν οι πόρτες στις 8 και 10 αυτός είναι δικός σας νόμος η προσέλευση των μαθητών είναι δυνατή μέχρι τις 8:30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλεις να μου πεις πως στις 8:10 που κλειδώνουν οι πόρτες κάθε δάσκαλος είναι στην αίθουσα διδασκαλίας του;γιατί άπειρες φορές εσείς στις8 και20'ειστε στο γραφείο δασκάλων και τα παιδιά επάνω τρέχουν στις σκάλες χωρίς επιτήρηση αφήστε λοιπόν εσείς τις εξυπνάδες και σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)