Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Εξαφανίστηκε υποβρύχια αντλία Πομόνας στο Λουτράκι





Μυστήρια πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στο Δήμο Αλμωπίας.
Πριν λίγες μέρες άγνωστος ή άγνωστοι αφαίρεσαν υποβρύχια αντλία αρδευτικής γεώτρησης  στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Αλμωπίας φέρεται να υπέβαλλε  μήνυση κατά αγνώστων , αλλά περιέργως δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση για το θέμα .
Πάντως η θεωρία περί κλοπής μάλλον δεν ευσταθεί. Για να αφαιρεθεί  τέτοια αντλία χρειάζεται γερανός και εξειδικευμένες γνώσεις. Τέτοιες έχουν  μόνο όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο.
Πιθανολογείται ότι την υποβρύχια αντλία να την έβγαλε ο εργολάβος που τη τοποθέτησε επειδή δεν πληρώθηκε. Μετά την αφαίρεση των καθισμάτων στο ανοικτό θέατρο ΔΑΣΑΚΙ από τον εργολάβο επειδή θίχτηκε από τη συμπεριφορά της…. αντιπολίτευσης , μάλλον  άνοιξε μόδα.
Περισσότερες πληροφορίες  για το θέμα μάλλον πρέπει να έχει ο δήμος. Οι κάτοικοι του Λουτρακίου ανησυχούν καθώς είναι η Τρίτη γεώτρηση που βγαίνει εκτός.
Ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Δόλδης αναρωτιέται , αν μπορούν να στέκουν τέτοιες λογικές. . Να επικαλούνται κλοπές με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός αγροτών να βρεθεί στους επόμενους σε αξεπέραστα προβλήματα,
Καλεί δε την δημοτική αρχή να ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα και να αφήσει για αργότερα τις θεωρίες και τις πασαρέλες.

3 σχόλια:

  1. Εδώ είμαστε και θα δείτε θα έρθει ο καιρός να ποτίσουμε και ακόμα θα αναρωτιούνται ποιος το έκανε,μακράν η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε από αυτόν το τόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο κιτρινος εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχχα εεεε βεβαια που αλλου θα γινοταν κλοπη? στο λουτρακι
    καλα τα μαγριρεψανε εκει μπορει να ειναι και σε καμια αποθηκη για να την εχουν σαν τροπαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)