Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Χαμός με το αποχετευτικό της Αριδαίας

 

ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟ


Η «βομβαρδισμένη» όψη που παρουσιάζει η Αριδαία  λόγω της κατασκευής του αποχετευτικού ,αλλά και ο τρόπος αποκατάστασης αποτέλεσαν για μια ακόμα φορά ,όπως ήταν αναμενόμενο , πεδίο αντιπαράθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας. Μετά δε και τις τελευταίες βροχές  ολοι οι δρόμοι της πόλης γέμισαν  λακκούβες.  Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή , αλλά οι απαντήσεις στο γνωστό μοτίβο ,ότι  δηλ.πρόκειται για μεγάλο και δύσκολο έργο, κλπ. Κλπ. Ο Δήμαρχος αλλά και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος  Γεωργίου έκαναν γνωστό ότι προγραμματίστηκε  συνάντηση με τον ανάδοχο εργολάβο  παρουσία των τεχνικών υπηρεσιών , προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των αποκαταστάσεων . Ο   κ.Γεωργίου είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη συνεδρίαση ότι θα έφερνε πλήρη στοιχεία για το έργο, όπως και τα τιμολόγια για την αγορά  3Α, που είχε ζητήσει ο Δ. ΑΣβεστόπουλος, χωρίς όμως να φέρει  τελικά τίποτα απολύτως.  Ο Δ. Βέσκος εξέφρασε τις ανησυχίες του , ότι το έργο αποκατάστασης ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί , μ ε ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους της πόλης. Επισήμανε ακόμα , επικαλούμενος ειδικούς , ότι ο τρόπος αποκατάστασης δεν είναι ο ενδεδειγμένος. Να σημειωθεί ότι από την έναρξη των εργασιών  αποκατάστασης , υπάρχους απόψεις ότι δεν γίνονται με σύγχρονες μεθόδους , ώστε να υπάρχει ταχύτητα και  σταθερότητα ,
Τα σημεία που αποκαταστάθηκαν , χρειάζονται αποκατάσταση εκ νέου.  Έγινε ακόμα λόγος για μια περίεργη ανοχή προς τον εργολάβο. 


 Είναι χαρακτηριστικά  όσα επισήμανε και ο Δ. Ασβεστόπουλος

Όπως είπε,   είχαν σκοπό αυτός και ομάδα πολιτών να εμφανισθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο με μάσκες!!, καταδεικνύοντας έτσι το πρόβλημα με τη σκόνη που υπάρχει στην πόλη λόγω των εργασιών του αποχετευτικού. Η βροχή όμως, έσωσε την κατάσταση. Αναφέρθηκε επίσης στις κακοτεχνίες που υπάρχουν στην αποκατάσταση των οδών.

6 σχόλια:

  1. Μελετητης επιβλεπων κατασκευαστης δημος κλπ στα καγκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν το δούλεψαν τετράγωνο τετράγωνο δηλαδή άνοιγαν τετράγωνο να κλείνανε τετράγωνο??? Αφού όλοι μα όλοι το ξέρανε ότι κάποια στιγμή θα κολουσε η χρηματοδότηση και θα σταματούσε το έργο γιατί ο ανηψιός δεν το πρόβλεψε?????? Να πληρώσουν τώρα οι αντιδήμαρχοι από ένα μηνιατικο και να τα ρίξουν τσιμέντο αυτά που έμειναν ανοιχτά. Όπως πλήρωσαν ο δοντσος καί ο δήμαρχος γιά τήν Πίσα που έριξαν στίς γειτονιές τούς!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΣΚΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παραιτηθούν όλοι οι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι,αισχος ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η ανοχή του Δήμου απέναντι στον εργολάβο... με προβληματίζει. Επίσης με προβληματίζει και η ανοχή... των μηχανικών του Δήμου που έχουν την ευθύνη επίβλεψης κατασκευής του έργου. Δεν τους έχω δει ποτέ στο έργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)