Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Τα tweets των 
πολιτικών για την 
επίθεση στο 
Μάντσεστερ
Τον αποτροπιασμό τους για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ εκφράζουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αναρτήσεις τους στο Twitter.
Την αλληλεγγύη του στον βρετανικό λαό εκφράζει ο πρωθυπουργός.
Απόλυτη καταδίκη της αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ. 1/2
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τον Βρετανικό λαό και τη στήριξη μας στους συγγενείς των θυμάτων. Είμαστε στο πλευρό σας. 2/2
Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών
«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ.
Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στο βρετανικό λαό και στην Κυβέρνησή του».
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας, μαζί τους. Αποτροπιασμός και αγανάκτηση» τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
19νεκροί & 50τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.Οι σκέψεις &οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός &αγανάκτηση
«22 έφηβοι καταδικάστηκαν σε θάνατο από έναν παράφρονα ενώ χαίρονταν μια συναυλία. Ο φανατισμός αφήνει πίσω του μόνο θύματα #ManchesterArena» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
22 έφηβοι καταδικάστηκαν σε θάνατο από έναν παράφρονα ενώ χαίρονταν μια συναυλία. Ο φανατισμός αφήνει πίσω του μόνο θύματα 
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε συγκλονισμένοι και καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που προκάλεσε το θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων ανυποψίαστων εφήβων και παιδιών στο Μάντσεστερ.
Πρόκειται για ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα αδιανόητης νοσηρότητας. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ολόψυχη συμπαράστασή μας στον βρετανικό λαό», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση στα social media αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ:

«Η σκέψη μας είναι στα παιδιά που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Αμοιβαίος σεβασμός και ελευθερία η απάντηση των λαών της Ευρώπης απέναντι στο μίσος και τον φόβο».

Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)