Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω στην παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας





ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΝΤΕ




Πληθαίνουν πλέον αυτοί που υποστηρίζουν ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας  θα περάσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Αιτία αυτή την φορά όχι οι γνωστοί διαφωνούντες , αλλά οι μισοί τουλάχιστον από τους εναπομείναντες.
Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολύ σύντομα αναμένεται να εκδηλωθούν οι δύο πρώτες διαφοροποιήσεις με τον Δήμαρχο , από συνεργάτες του ,με δημόσιες δηλώσεις που αφορούν «πιασάρικα»  ζητήματα.
Ο Δήμαρχος γνωρίζει τις κινήσεις αλλά είναι πλέον αργά να ελέγξει αποτελεσματικά και έγκαιρα καμία κατάσταση . Αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι σύντομα θα είναι όμηρος και των εναπομείναντων  και απλή μαριονέττα  .
Η πίστη που δήλωνε δημόσια ότι  έχει στους νέους φαίνεται να εξαντλείται. Την περασμένη Παρασκευή στην γενική συνέλευση του Αλμωπού , φρόντισε να εμφανιστεί με τον  πρό τινος  ορισθέντα Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ, Γιώργο Σαββίδη  και τον προσωπικό του δημοτικό φωτογράφο. Αργότερα εμφανίστηκε και ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής , ανιψιός του,  Χ. Γεωργίου , τον οποίο «σιγόνταρε » κατάλληλα. Θα περίμενε κανείς , όπως θα ήταν και πολύ φυσικό να εμφανιστεί στη συνέλευση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και αθλητισμού Γιώργο Χατζηγιαννίδη.  Οι πληροφορίες  φέρουν τον Δήμαρχο το φθινόπωρο να τον αποπέμπει, άγνωστο για ποιους λόγου ακόμα.
Δεν αποκλείεται βέβαια κατά την προσφιλή του τακτική να φωτογραφηθεί με τον συγκεκριμένο  Αντιδήμαρχο και να δηλώσει πόση μεγάλη εμπιστοσύνη του έχει . Ή να πλέξει το εγκώμιο του στο δημοτικό συμβούλιο.
Η αλλαγή του Γ. Χατζηγιαννίδη  θεωρείται δεδομένη , εκτός και αν προλάβει ο ίδιος τις εξελίξεις και παραιτηθεί. 
Υπάρχει ήδη μια ανοικτή διαφωνία συμβούλου του με αρκετά χρόνια ,στην πλάτη του, ο οποίος είναι θέμα χρόνο να  αποχαιρετήσει τα όπλα. Εκτός και εάν  ο δήμαρχος αλλάξει τακτική απέναντί του.
Ο Δήμαρχος πάντως συνεχίζει την αλαζονική και υποτιμητική στάση του και σε συμβούλους που δεν θέλουν να δημιουργούν ζητήματα. Θεωρεί ότι αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση και το εκλαμβάνει ως αδυναμία με αποτέλεσμα να  τους φέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Ουσιαστικά επιζητά την απομάκρυνσή τους  , έστω και από μικρά πόστα που κατέχουν
Υπάρχει ένα ακόμα σενάριο που μάλλον φαντάζει απίθανο. Προέρχεται όμως από «πηγή» που γνωρίζει πολλά. Υποστηρίζει  ξαφνική παραίτηση του Δημάρχου , για λόγους που δεν διευκρινίζονται (έναν από αυτούς έχει διαρρεύσει  «δημοσιογράφος»  που του έχει αναγκαστική αδυναμία ο δήμαρχος , τον οποίο ακόμα δεν δημοσιεύουμε για λόγους δεοντολογίας) ακριβώς . Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι διακριτικά έχει αρχίσει η μάχη των επιγόνων, η οποία σύντομα θα αρχίσει  να γίνεται ακόμα πιο ορατή .

Γενικά το κλίμα στους εναπομείναντες στον συνδυασμό του δημάρχου δεν είναι και το καλύτερο.
Από δω και πέρα θα επικρατήσει το  «ο σώζων  εαυτόν ,σωθήτω ».

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΟΚΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΙΣΤΑ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ , ΕΓΙΝΕΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΑΣ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑ...ΠΕΤΡΑΝ... ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ. Ο ΒΕΣΚΟΣ ΤΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΗΤΕ...ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ Ο ΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sopa re Panteli....prosexe giati sto diaugeia ta psarakia allos ta troei opos fainetai...prosexe paxainoun

      Διαγραφή

(3)