Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μπάμπης Κουρτίδης : "Μαθανε οτι γ@....στε,πλακωσανε και οι… γυφτοι".

 
Με μεγάλη  έκπληξη και λυπη,πληροφορηθηκαμε απο τοπικο blog,γνωστο για τις αποψεις του,τον ολισθηρο δρομο που επελεξε προσωπικα ο Κος Δημαρχος,
καταξεφτυλιζοντας κορυφαιους θεσμους της Τ.Α.,μονο και μονο,για να επιλυση τα εσω-κομματικα προβληματα της εναπομεινασας παραταξης του.                                                                                                                           Ξεχνωντας,οτι ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και οχι κομματικο οργανο,συγκαλεσε συνεδριαση της ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ στο Δη-μαρχειο,επιδιωκοντας την κομματικη στηριξη του ως ανω οργανου.                                                                                                             Πανελληνιως,αν οχι παγκοσμιως,Κε Δημαρχε,καταφερατε να γινετε,αρνητικος ΡΕΚΟΡΜΑΝ του απολυτου εξευτελισμου    των θεσμων.Το Δημαρχειο,οπως καλα ξερετε,δεν ειναι τσιφλικι κανενος,αλλα ολων των δημοτων ανεξαρτητου κομματικης    προελευσης.                                                                                                                                                                                                                 Οσο για τους Κυριους της ΝΟΔΕ,που δεχθηκαν την προσκληση,δεν μας εκπλησσουν καθολου,καθοτι παντα,απο ανεκαθεν,η παραταξη τους θεωρουσε και θεωρει,την οποια κρατικη μηχανη κτημα της.Εκτος εαν,οπως λεει και η λαικη παροιμια,"μαθανε οτι γ@....στε,πλακωσανε και οι γυφτοι".

8 σχόλια:

  1. Μπαμπη μου...ελα ρε φιλε...κι εμεις εκει καναμε εκλογες...τι διαφορετικο εχει το Πασοκ απο τη ΝΔ...ξαδελφια ειμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους,καποιος που τους ταχωνει,οπως τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΩΡΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ;ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ,ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΑΜΠΗ ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ .ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)