Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Το χαλκείο του μεγάλου «οίκου» κατασκεύασε την δήλωση το Μπούλη Ταρασίδη’

Επιβεβαιώνει κάθε μέρα  το «παρακράτος» του μεγάλου «οίκου» της Αριδαίας  ότι δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα.
Έχει ισοπεδώσει κάθε νόμο και θεσμό  . Μπαινοβγαίνει στο οίκο ,όποτε θέλει ,  Χρησιμοποιεί τα υπηρεσιακά οχήματα του οίκου  όποτε θέλει και κάπου- κάπου επιτρέπει στο δήμαρχο να…δημαρχεύει.
Τώρα κατασκευάζει και δηλώσεις προέδρων. ‘ Ετσι τη Τετάρτη κατασκεύασε δήλωση που  δήθεν έκανε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αριδαίας  Μπούλης Ταρασίδης,κατά του Γιάννη Σηφάκη. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μπούλη Ταρασίδη , να του ζητήσουμε να μας στείλει την ανακοίνωση που έκανε και σε μας, απάντησε ότι δεν έκανε  καμία δήλωση . Απλά συζήτησε τυχαία το θέμα με πολίτες που ήταν εκεί και δήλωσε ότι είναι αντίθετος στην ίδρυση οικισμού ρομά, όπως και όλο το τοπικό συμβούλιο Αριδαίας. Σε ερώτηση  για ποιον λόγο κατηγορεί τον Γ. Σηφάκη, απάντησε ότι όπως τον πληροφόρησαν ( δεν διευκρίνισε ποιοι) ο βουλευτής θέλει να κάνει τον οικισμό. Σε παρατήρησή μας , ότι  ο Γ. Σηφάκης μετέφερε την πρόταση της υπουργου , που αποδέχτηκε ο Δήμαρχος   , στην συνέχεια μετά τις αντιδράσεις , μετέφερε στην υπουργό την νέα θέση του δήμου, δήλωσε πλήρη άγνοια για αυτό. Ο Πρόεδρος της Αριδαίας φάνηκε να αγνοεί και την απάντηση που του έστειλε δημόσια ο βουλευτής
Καταλήγοντας είπε ότι θα δει την δήλωση που φέρεται ότι έκανε και δημοσιεύτηκε μόνο σε ένα τοπικό μέσο , (το΄ προσωπικό όργανο του δημάρχου) και θα απαντήσει …ανάλογα.
Θα περιμένουμε ασφαλώς τις γραπτές του διευκρινήσεις. Αρκεί  να μην τις  γράψει το  Παρακράτος, διότι θα φαίνεται.




 Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ   ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ
 Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:


Σφοδρή επίθεση του Γρηγόρη Ταρασίδη και του Τοπικού Συμβουλίου Αριδαίας κατά του Γιάννη Σηφάκη: «Θα μας βρει απέναντι»
Ανακοίνωση

Ως Πρόεδρος και έχοντας την εξουσιοδότηση του τοπικού μας συμβουλίου, δηλώνω την κάθετη αντίθεσή μας στη δημιουργία καταυλισμού Ρομά στην Αριδαία.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης αν συνεχίσει να μας εμπαίζει και να δημιουργεί αναστάτωση, θα μας βρει όλους απέναντι και πάνω απ’ όλα την ίδια την τοπική μας κοινωνία που δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.

Καλά θα κάνει ο κ. Σηφάκης να ανασκευάσει τις απόψεις του και να βάλει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας, διαφορετικά θα μας βρει απέναντι.
Γρηγόρης Ταρασίδης

Πρόεδρος Αριδαίας - Υδραίας

2 σχόλια:

  1. Eε και τώρα τί ? κ. Σαμάντη , περιμένεις δήλωση? αμ δέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε πετρο,τρως παραμυθι απο τον μπουλη;γιατι δεν καταγγελει το γεγονος σε ολα τα blogs της αριδαιας;αν δεν εκανε την δηλωση,το οφειλει,γιατι ειναι προεδρος,ολης της αριδαιας.κατα τα αλλα,μη τον ξεπλενεις,ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)