Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κορίτσια, μας κάνατε ξανά περήφανους” το μήνυμα Τσίπρα: “Μπράβο” και από Μητσοτάκη
Κορίτσια, μας κάνατε ξανά περήφανους!”, αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Γυναικών για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
 Η ανάρτηση του πρωθυπουργού: “Συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Κορίτσια, μας κάνατε ξανά περήφανους! #EuroBasketWomen2017”.

 Ο Μητσοτάκης για την νίκη της Εθνικής Μπάσκετ γυναικών
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για την επιτυχία τους απέναντι στην Τουρκία.
«Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών που κέρδισε την Τουρκία και πάει στους 4. Μπράβο στα κορίτσια μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο pπρόεδρος της ΝΔ.

 — «Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών έβαλε τρίποντο στις καρδιές μας με την ιστορική της διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια!» αναφέρει με ανάρτησή της στο twitter η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
 — Τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ γυναικών έστειλε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης. Ο κ. Λαζαρίδης σε ανάρτησή του στο twitter τόνισε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη καρδιά! Μεγάλη ψυχή! Μας κάνατε υπερήφανους. Μπράβο κορίτσια».

Πηγή: “mignatiou.com

1 σχόλιο:

(3)