Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Τι γίνεται με τον Σίμο Σωτηριάδη;





Τον δουλεύουν ή αυτός δουλεύει το δημοτικό συμβούλιο;

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Χρ΄ηστος Χουρσόγλου είχε ζητήσει από τον Σίμο Σωτηριάδη να θέσει σε ψηφοφορία πρόταση που έκανε για την ακύρωση του διαγωνισμού
Που  αφορούσε την έγκριση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμούαφού αφορούσε τον αποκλεισμό εργολάβου για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό, επειδή άργησε να καταθέσει την προσφορά του, κατά ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!!

Ο Σ. Σωτηριάδης  υποστήριξε ότι προκειμένου να ενημερωθούν  καλύτερα οι σύμβουλοι δεσμεύτηκε να το φέρει στην  επόμενη συνεδρίαση. Όμως μεσολάβησε η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής , από την οποία εγκρίθηκε με την διπλή ψήφο του δημάρχου , ως προέδρου της επιτροπής .
Να δούμε τελικά τι θα γίνει. Θα το φέρει ή θα επικαλεστεί το τετελεσμένο της οικονομικής επιτροπής . Σαλάτα με λίγα λόγια . Εκτός όλα ήταν στημένα και σκόπιμα ο Σ, Σωτηριάδης  παρέπεμψε το θέμα στις καλένδες , ξεχρεώνοντας παράλληλα χάρες για προηγούμενες διαδικασίες που τον οφέλησαν και τον κράτησαν έστω και παράτυπα στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου . Θα φανεί.

8 σχόλια:

  1. Tελικά γιατί μας κρύβετε όλοι σε ποια ποδιά σφάζονται παλικάρια ή πιό απλά για να πάρει την δουλειά ποιός? γίνονται όλα αυτά ? Τι φοβάστε και δεν λέτε ποιός είναι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O SIMAKOS DOYLEYEI KALA TA 700 ME DYO MASELES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχθές το βράδυ πάντως μια χαρά τα πίναν και χορεύανε στο πανηγύρι της Χρυσής οι δήμαρχος, Σωτηριάδης, Τσιμτσιρίδης... Εμφανίστηκε κι ο Αβραμίκας κάποια στιγμή... Μας δουλεύουν κανονικότατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΝΤΕ ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΙΝΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)