Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Νικηφόρο ξεκίνημα για τους άνδρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών






Με δυο νίκες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών το σαββατοκύριακο που προηγήθηκε.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο “Έλλη Μυστακίδου” του φιλόδοξου  Φίλιππου Νέας Πέλλας με 49-70, ενώ την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο κέρδισε την νεανική ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας με 100-95 ύστερα από τρεις παρατάσεις.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:
«Ήταν τα πρώτα δυο παιχνίδια της χρονιάς για την ομάδα μας και είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να τα κερδίσουμε χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ειδικά στο παιχνίδι της Κυριακής όπου οι παίκτες μας έδειξαν σημάδια κούρασης. Είναι λογικό βέβαια αφού η ομάδα μας φέτος έχει πολλά νέα πρόσωπα, νεαρής ηλικίας, ενώ βρισκόμαστε και σε περίοδο προετοιμασίας ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Όπως έχω τονίσει και στους αθλητές, μας αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου σαν φιλικά προετοιμασίας και βασικό μας μέλημα είναι να δέσουμε σαν ομάδα, να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους και κυρίως να αποφύγουμε τραυματισμούς που θα μας στερήσουν παίκτες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)