Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ :Η κεντροαριστερά η μόνη Ελπίδα για τον τόπο







ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ότι η Κεντροαριστερά θα αποτελέσει το λιμάνι για να αράξουν  ξανά οι  ελπίδες του έλληνα , εμφανίστηκε μιλώντας στο ράδιο Αλμωπία 97,1 (103,8 για Έδεσσα) η Κική  Παπαδάκη .
Η νεαρή πολιτικός με πλούσια πολιτική δράση και δραστηριότητα εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ , αλλά γενικότερα οι κεντροαριστερές δυνάμεις της χώρας  θα ανασυνταχθούν για να  αποτελέσουν  την έμπρακτη  λύση στα συσσωρευμένα προβλήματα, τα οποία όπως υποστήριξε  δεν προέρχονται μόνο από τα μνημόνια . Στο νομό υπάρχει προβληματισμός , όμως και μια πεποίθηση ότι η Κεντροαριστερά είναι η μόνη πρακτική και εφικτή λύση για να πάρει ξανά μπροστά η μηχανή της χώρας.
Οι νέοι μπορεί να δείχνουν κάπως αδιάφοροι , αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει έντονος  και δικαιολογημένος προβληματισμός . Εκτίμησε ότι σύντομο θα βρουν τον δρόμο τους και θα αναλάβουν δημιουργική δράση. Κάλεσε τον κόσμο να πάρει μέρος στις διαδικασίες για την επιλογή ηγέτη της κεντροαριστεράς  τον Νοέμβριο.



Ποια είναι η  Κική Παπαδάκη









Ήταν Υποψήφια Αντιπεριφεειάρχης Πέλλας με το ψηφδέλτιο της Νιόβης Παυλίδου στις εκλογές του 2014.

Η Κική Παπαδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Ο πατέρας της Γιώργος Παπαδάκης, υπαλλήλος Δ.Ε.Η., κατάγεται από την Άψαλο και η μητέρα της Λίνα Δούμου από την Αγία Φωτεινή
Αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική και στις Νέες Τεχνολογίες(MEd) ως Υπότροφος  του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), καθώς και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (MSC). Διδάκτωρ (PHD) Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Δια Βίου Μάθησης. Διαθέτει πτυχία στη γραφή Braille και στη Νοηματική Γλώσσα.

Έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στους  εξής τομείς: Πολυπολιτισμική Συμβουλευτική,  Διαχείριση Κινδύνων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (H.R.M. & D.), Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, Επαγγελματική Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας.

Η επαγγελτικής της εμπειρία αφορά όλο το φάσμα της δια βίου μάθησης-εκπαίδευσης: Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε), Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, Α.Τ.Ε.Ι. , Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), Ευρωπαϊκά Προγράμματα για μετανάστες, Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί επισταμένα με την υποστήριξη έγκλειστων κρατουμένων σε φυλακές, ανήλικων παραβατών, ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, γυναικών, μακροχρόνια ανέργων και μονογενεϊκών οικογενειών.

Έχει διαρκή συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και είναι εγγεγραμμένη σε επιστημονικά μητρώα-ενώσεις, ενώ παράλληλα επιχειρεί επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή περιοδικά.

Στα ευρύτερα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται η αγάπη της για τη σωστή χρήση και σύνταξη της ελληνικής γλώσσας, η υποστήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας και η λογοτεχνία. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στους παγκόσμιους αγώνες SPECIAL OLYMPICS








2 σχόλια:

  1. ΚΙΚΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΜΕΙΩΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕΙΩΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΠΑΣΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)