Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

‘’ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ’’

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ « ΗΜΕΡΙΔΑ  ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ »




Η διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στο επικείμενο συνέδριο του Φορέα, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο « Προς το συνέδριο ».

Στην ημερίδα θα συζητηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις του Φορέα όπως έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/04-09-2015 και αποτελούν δέσμευση έναντι όλων.
Στην εν λόγω ημερίδα καλούνται να παρευρεθούν οι πολίτες-δημότες, η επιστημονική κοινότητα, εκπρόσωποι συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι πολιτικοί, επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, κ.τ.λ.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας, σε 10λεπτες ομιλίες τους, μέλη της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές δηλώσεις και τυχόν προτάσεις τους και στην συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν έως 3 τοποθετήσεις-προτάσεις-σχολιασμοί για κάθε τομέα, από τους προσκεκλημένους μας με διάρκεια 3 λεπτών η κάθε μια. Οι προτάσεις πρέπει να κινούνται στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων οι οποίες είναι: 1)Παιδεία, 2)Εργασία (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, Τουρισμός, Επιχειρηματικότητα), 3)Υγεία, 4)Φορολογική Πολιτική, 5)Περιβάλλον-Νερό.
Θεωρώντας σημαντική την παρουσία σας, σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρα 10:00 έως 17:00 στο ξενοδοχείο « Νεφέλη » στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε καθώς και να κάνετε πρόταση-τοποθέτηση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.
Η αρμόδια επιτροπή της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι στην διάθεσή σας για προσωπική ενημέρωση, εάν το ζητήσετε, στα τηλέφωνα 2310-443883 και 6989952020.
Μετά τιμής
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)