Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πέρα βρέχει για τον Δήμο Αλμωπίας






Κανένα σημείο ζωής μέχρι στιγμής από τον Δήμο Αλμωπίας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί από τα καιρικά φαινόμενα.
Ο λαλίστατος και  για κάθε τι ασήμαντο ανακοινωσάκιας  δήμαρχος Αλμωπίας, μέχρι στιγμής , δεν έχει εκδώσει κανένα δελτίο τύπου Χθες το πρωί  δημιουργήθηκε πρόβλημα με την  γέφυρα που οδηγεί στο γήπεδο , ενώ κινδύνεψε ο περιφερειακός δρόμος .


Το   ημιτελές μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο δοκιμάστηκε  από την μανία του ορμητικού νερού και σε σημεία της βόρειας πλευράς, όπου δεν έχουν δημιουργηθεί τα τεχνητά "ζαρζανέτια" παρουσιάζονται επικίνδυνα νεροφαγώματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να υποχωρήσει η ίδια (όπως έγινε αργότερα) η άσφαλτος του παράπλευρου περιφερειακού δρόμου.
Η μεγάλη γέφυρα που οδηγεί προς το γήπεδο του χωριού, έγειρε επικίνδυνα, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί.
Λίγο παρακάτω, μια άλλη γέφυρα, κατασκευασμένη με μικρούς τσιμεντοσωλήνες, έχει φράξει από τα φερτά υλικά και έχει ξεχειλίσει η κοίτη του ποταμού.
Στην περιοχή επιχειρούύσαν δυο βαρέα μηχανήματα, προσθέτοντας μπάζα στα επικίνδυνα σημεία, προσπαθώντας να προστατέψουν τα πρανή.
Κάτοικοι των Προμάχων εκφράζουν εύλογα  την απορία τους, γιατί αυτό το τόσο σπουδαίο έργο υποδομής, ξεκίνησε τόσο ανάποδα, από το τέλος δηλαδή του χειμάρρου κι όχι από την αρχή όπου δημιουργείται, στην βόρεια πλευρά του οικισμού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)