Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Απίστευτη ήττα του Αλμωπού από τον Κιλκισιακό με 0-3




Δύσκολα να πιστέψει κανείς την βαρειά ήττα του Αλμωπού  στην έδρα του από τον Κιλκισιακό με 0-3.
Ο Κιλκισιακός ήταν ίσως από τις πιο αδύμανες ομάδες που πέρασαν από την Αριδαία . Στάθηκε όμως τυχερός . Λίγο οι ελλείψεις ( Μεντί,  Σαμαρόπουλος , Πετρίδης) , λίγο η φλυαρία σε όλες τις γραμμές και το κακό έγινε .
Μέχρι το 15΄όλα ήταν σε βαθύ λήθαργο. Τότε η μπάλα στρώθηκε στον Λογγινίδη που με απ΄ευθείας σουτ , την έστειλε 



στην εστία του Αλμωπού για να γίνει ανέλπιστα το 0-1.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν μάλλον ανορθόδοξα , απέναντι στον Κιλκισιακό που αμυνόταν με πολλά προβλήματα. ΣΤΟ 18΄ο Γ. Ελευθεριάδης  έβγαλε  ωραία σέντρα στο κεφάλι του Λάζαρου Ελευθεριάδη που από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Κολιοφούκα που απέκρουσε σωτήρια.
Στο 30΄σε μια φάση διαρκείας στην εστία του Κιλκισιακού δεν μπορεί κανείς να σπρώξει την μπάλα στην εστία και διώχνουν οι αμυντικοί.
Στο 44΄κεφαλιά του Δρόσου , ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αλμωπού.
Στο β μέρος οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν και άλλο για να ισοφαρίσουν . Αυτό ήταν λουκούμι  ΓΙ ΤΟΝ Κιλκισιακό που έβγαινε επικίνδυνα μπροστά. Στο 60΄σουτ του Γ. Ελευθεριάδη εξ επαφής αποκρούει και πάλι σωτήρια ο τερματοφύλακας του κιλκισιακού.
Αμέσως ο Λογγινίδης κάτω από το κέντρο παίρνει τη μπάλα , μπαίνει στη περιοχή και από ευνοϊκή θέση πλασσάρει άουτ.
Ότι δεν καταφέρνει αυτός το κάνει στο 63΄ο    Καθάριος που μπήκε αλλαγή  γράφοντας το 0-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς

Ο Αλμωπός χάνει άλλες τρεις καλές ευκαιρίες  για να γίνει το 0-3  στο 80΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή  από τον Παπαδημητρίου .
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Παπαγεωργίου (49' Τσόλκας), Θόρια (66' Αναστασιάδης), Μούλας, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Κιουλτζόπουλος (80' Μιχαηλίδης), Πολύζος (65' Γκάζι), Ελευθεριάδης Λ., Χαρίσης, Μεντής.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Δρόσος, Νικολαΐδης, Πολύζος, Ματεμτζίδης, Δοξάκης, Μπελίτσας (69' Πιπερτζής), Λογγινίδης (66' Κουραλίδης), Παπαδημητρίου (85' Αναστασιάδης), Μοσχάκης, Καρασίμος (59' Καθάριος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)