Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Δεύτερη ήττα της Μικτής Πέλλας στην Ιταλία

 



Την ήττα με σκόρ 2-0 γνώρισε η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας από το Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της U18 της Αλβανίας στο 2ο παιχνίδι του διεθνούς τουρνουά ΄΄Roma Caput Mundi΄΄ που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρώμης.

Οι νέοι της Πέλλας παρά την πολύ καλή εμφάνιση τους για μία ακόμα φορά και χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Παπαχρήστου και Δημόπουλο στο 15΄ και στο 22΄ λεπτό του αγώνα μπορούσαν να προηγηθούν. Αντί αυτού όμως σε μία φάση στο 36ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ σε χέρι του Χαραβιτίδη ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Nezha και έτσι γράφτηκε το 1-0 που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Νέοι της Πέλλας συνέχισαν την προσπάθεια τους για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι αλλά στο 60΄ λεπτό του αγώνα από στημένη φάση και ολιγωρία της άμυνας ο Pasha με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Στο 75ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα που πέτυχε ο Χαραβιτίδης με σούτ ύστερα από κάθετη πάσα του Καράμπελα.

ΕΠΣ Πέλλας : Δομουκτσίδης , Αλεξανδρίδης , Τσιτσάγκας , Παπαδόπουλος Κ , Χαραβιτίδης , Ευφραιμίδης ( Σγουρούδης ) , Παπαχρήστου ( Πανταζίδης ) , Σφέτκος
( Τουμανίδης) , Καράμπελας , Δημόπουλος ( Μαυρομάτης ) , Παρούτογλου ( Κατικαρίδης ).



Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου CR LAZIO ΜΑΛΤΑ 2-0

1 σχόλιο:

(3)