Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Διαμαρτυρία του Εθνικού Γιαννιτσών για την μη αναβολή του αγώνα με το Μαυροβούνι






ΤΡΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
 ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 
ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ



Ο Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του Νομού Πέλλας οτι στις 15/2/2018 έκανε αίτηση στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και ζήτησε την αναβολή του αγώνα με την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ που θα γινόταν το Σαββατοκύριακο 24-25/2 διότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ αρθρο 22 παρ 4 και 5 εφόσον συμμετέχουν τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές σε αγώνα της  Μικτης  Πέλλας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
  Δομουγτσιδης Αναστάσιος,
 Ευφραιμιδης Ιωαννης
και Πανταζιδης Αντωνιος
 συμμετέχουν με την μικτη  Πέλλας εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά roma caput mundi  και θα αγωνιστούν σε 3 αγώνες σε πλαστικά τερέν σε διάστημα μιας εβδομάδος και επιστραφούν το Σάββατο το απόγευμα.

Είναι δυνατόν τα παιδιά αυτή να αγωνιστούν και 4ο αγώνα μέσα σε μια εβδομάδα?? Γι αυτό το λόγο και ζητήσαμε την αναβολή του αγώνα. Που είναι το παρανομώ, παράτυπο και παράλογο στο αίτημα μας και στην απόφαση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να διαξευχθεί ο αγώνας αργότερα??

Αν κάποιοι θέλουν να φανατίσουν, να δυναμιτίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις μακριά από εμάς!!!
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ είναι μια ομάδα με ιστορία στο ποδόσφαιρο του Νώμου μας την οποία σέβεται η διοίκηση του και δεν θα ακολουθήσει την κατρακύλα κάποιων που θέλουν να λέγονται παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νώμου μας.

Για τον Α.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)