Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Νίκη εκτός έδρας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών


επί του «Εδεσσαϊκού» στο τουρνουά Μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ




Με νίκη εκτός έδρας έκλεισε στον πρώτο γύρο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Μίνι 2 (2003) του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, την Κυριακή 22/04/2018, στο ΔΑΚ Έδεσσας, επί της ομάδας του Εδεσσαϊκού , με σκορ 68-35.
Σε μία όμορφη  ατμόσφαιρα, έγινε ένα πολύ καλό αγωνιστικά παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και την ταχύτητα και των δύο ομάδων. 
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, τόνισε :
Κασιμίδης Γιάννης. : «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν σήμερα στο παιχνίδι. Σκοπός μας σε αυτό το τουρνουά είναι να πάρουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές μας για να χαρούν το παιχνίδι. Επιπλέον προσπαθούμε να βελτιώσουμε και την τεχνική μας δημιουργώντας  ένα όμορφο αγωνιστικά σύνολο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς όλων των αθλητών μας, που μας ακολουθούν σε όλους τους αγώνες και είναι πάντοτε δίπλα στα παιδιά τους δημιουργώντας ένα όμορφο κλήμα μέσα και έξω από το γήπεδο.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την ομάδα του Εδεσσαϊκού για την αγωνιστικότητα που έδειξαν αλλά και να ευχαριστήσω την διοίκηση και  τους προπονητές για την άψογη φιλοξενία».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης): Μήλιος Α., Στεργιόπουλος Π., Μπάρπας Δ. , Κουτσουράς Χ. , Παρτσαλάκης Σ. , Πέτσος Θ. , Τζανέτης Σ., , Χαλόφτης Γ., Μπάτσιος Ν. , Ιακωβίδης Π.  , Παπαδόπουλος Γ., Αθανασούδης Γ.
 Εδεσσαϊκός: (Προπονητής : Γ. Ροδοβίτης.): Βλαδίκας Χ., Γάτσος Α., Πασχαλίδης Δ., Τεντζέρης Μ., Φώτογλου Δ., Πασιαλής Ν., Καφετζής Α., Φώτογλου Σ., Ζαρμακούπης Α., Συμεωνίδης Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)